Mikä meininki!?

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja AFTERBURNER, 26.2.2008.

 1. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Nyt kun ollaan täällä rod&kustom osastolla niin harrastaako kukaan enää mitään! Melkein vuorokauteen ei oo tullu yhtään viestiä tällä palstalle. Primeriä ei tullu puoleen vuoteen, Do Dadsit peruttu ja kaiken maailman vauhtiputkien pitäjät vaihtuvat tämän tuosta!
   
 2. Batmobile

  Batmobile Gearhead

  Jokohan ne on sitten kaikki rodit roddattua ja aihiot kustomoitu. Näpit syyhyy että millon pääsee alottamaan omaa tulevaa projektia. Lähtökohdan oon jo valinnu, mitään ei oo vielä ostettu. Ei edes rakentelu tiloja ole. Taidothan saa kehitettyä projektin aikana tietty...
   
 3. Otto

  Otto Gearhead


  Kyllä sais tulla jo maailman loppu.
  Rodit on kaikki rakennettu, kustomit laikattu ja lätkässä ei koskaan voiteta.
  Kaikki How-to kirjat on luettu, jokainen osaa hitsata tigillä ja musiikki on helvetin huonoa.
  Ainakin Mamban.

  Sais tulla maailmanloppu ja sen myötä uusi populaatio. Silloin voitaisi alkaa autoteollisuuden kehittäminen taas alusta ja kaikille riittäisi sivuventtiili-koneita, Dearbornin peltiä ja suola-aavikoita.
  Kyllä Afterburneri totta puhuu.
   
 4. Puli-Song

  Puli-Song 3rd gear

  Taitaa suurin Hot-Roddingin muotivillitys olla ohi? Lama puskee päälle ja rakentelupudjetit on nollissa. Kun ei nykynaisia kiinnosta enää kuumat raudat, eikä niillä saakkaan pesää lähikioskilla, niin joutaahan ne rojektit navetan taakse.

  Mut eä huoli - on täällä vielä muutama pösilö, jotka jaksaa vääntää - eivät vaan pidä isoa mölyä itestään. 8)

  Ps. Nyt on ruokatunti siinävaiheessa, että on terveellinen mikroruoka ängetty kupuun - on aika lähtee vääntämään Hoppaan etujousen kiinnikettä. See ya! :wink:
   
 5. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Mitä se otto horisee :eek: miul on vielä ainakin muutama juttu toteuttamatta!!

  Ja puli-song tosta Lähikioski hommasta ei ole ainakaan pitäviä todisteita täällä päin! :lol:
   
 6. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Älkää vielä heittäkö kirvestä jordaniin, ainakin täällä meillä päin rakennellaan vanhoja romuja. Kustomiäijät tekee rodeja ja jopa HD-miehetkin! Kustomeja sen sijaan ei tee juuri kukaan. :D

  DD:ssä oli tauon paikka, mut ei hyvä kuole. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee mutta firmat pyörii ja se on hienoa se. ZZZ:n sanoin täältä tähän: Elämme hienoa aikaa.
   
 7. BBC

  BBC Guest

  Rod

  Mää oon sanonu jo koko talven että tulee käymään vielä niin että kun rompetta on tungettu markkinoille jo monta vuotta, alkaa tavarat kiertämään mieheltä toiselle koska aina on joukossa niitä jotka aloittaa ja myyvät sitten kaikki kerralla tai erikseen kun loppuu joko innostus, rahat tai muut resurssit tai muuttuu elämän tilanne.

  Minä oon tyytyväinen niin tähän kuin edellisiinkin talviin ja olenkin pitänyt Ruotsia yhtenä tärkeänä alueena ja sinne taas pitää mennä Maaliskuun lopulla, kun tuntuu että niillä vain on mahdottoman laajasti harrastajakuntaa vaikka se ei aina tason leveyttä todistakaan,.. mutta niitä Lars-Åkeja jotka omistaa hoppa-aihion on aina 10 vastaan yksi Suomalainen,...

  Itse oon ottanut helpon talven (ehkä 500h,..) ja mukava tehdä kun ei oo kiirus vaikka nyt pitäs kovaa kyytiä saada koppa maalaamoon, kun se loppukasaaminenkin vie vielä sen kuukauden.

  Aulis

  Jaa, että onko Us-Parts myity?!
   
 8. supo

  supo Gearhead

  Kyllä meidän kylällä ukot väintää vanhoo tavaroo että tänä kesänä pari uutta rautoo tulloo kavulle ja entisiä on entrattu uusiin kuosiin ja joku koittaa sauha muka kulkemaan kovemmin ratalla heinähäkkiään.Kaikille vaun uutteraa kevättä,kohta alkaa ajokelit taas.
   
 9. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo 3rd gear

  Kyllä näitä rodeja varmasti tulevana kesänä valmistuu ,uskon niin.Omaankin pitäs saada kori jostakin kun vievät joskus käsistä .Siirryin täysipäiväiseksi rodi ukoksi tänään,jotain tulee tapahtumaan nyt kun menen pajaan.
   
 10. lake ender

  lake ender Gearhead

  Samalla rumalla lava-autolla sitä pitää kurvailla edelleen niinku viimekesänäkin. No jotain on vähä tehty, acs:ssä nähään.
  Kupee oottaa tallissa parempaa rahatilannetta, intoa alkaa pikkuhiljaa kertymään siihenkin suuntaan. Ei tää sairauteen ole keksitty kai vielä lääkkeitä. Pakkohoitoon sitä pitäs mennä.
   
 11. Ruutihattu

  Ruutihattu 3rd gear

  joo, kaikki(?) rahat ja harrasteaika menee harrastuksiin niin ettei ehdi netissä surffata. On tuossa kai jotain kehitteillä, mutta työ vähän häiritsee.

  Tuosta ihmisten innostuneisuudesta alaan voi sanoa että kyllä monellä kylällä rakennellaan rodeja, mutta tasaiset ja vakaat pelaajat alalle ovat vasta kehittymässä. Siis jos puhutaan bisneksestä. Yksi vuosi edustajana sille tai tälle on kyllä harrastusta mutta vakaa toiminta yleisesti mitataan sillä että kuinka monelle sukupolvelle tienatusta rahasta, edustuksesta ym. on iloa. Siihen rodipuolella on vielä matkaa jos edes mahdollisuuksia.

  Mutta tuosta aiheesta: Kyllä täällä rakennetaan. Tasoa kun yrittää nostaa niin budjetti karkaa kymmenkertaiseksi ja työmäärä myös. Se hieman teettää verta hikeä ja kyyneleitä. Siis jos aikoo yllättää itsensä ja muut tekemällä jotain todella hienoa.

  tuppu
   
 12. KALE

  KALE Gearhead

  Sitähän huhkitaan hommia niin ettei jouda kirjoittelemaan.
  Pari autoa pitäis kesäksi väsätä, Buick pitäis valmistua kuukauden sisällä
  -38 Plymarissa menee vielä kotvanen.
   
 13. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  No ainakin on herättänyt keskustelua! hyvä niin! Kyllä täälläkin on projekteja vaikka kuin! droppi akseleihin meinaa oikein kompastua tallissa kävellessä!
   
 14. TATU

  TATU Gearhead

  Tallissa tapahtuu. Just kattelin kun foosen tiimi rakenti -56 nomadin viikossa, miten helvetissä mulla menee tuhratessa aina pari VUOTTA?
   
 15. Rizhto

  Rizhto 3rd gear

  Minä en ole vielä päässyt alottamaankaan. Aihioita on jo kaks ja kolmas kiikarissa, mutta aina tullee keksittyä muita tekosyitä, niinku lasten teko, taloremontti tai opinnäytetyö. Tallistakin puuttuu vielä katto ja lämmitys. Vissiin sitte vasta eläkeellä (pitäs tieten ensin löytää työtä, joista jäädä eläkkeelle)...
   
 16. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

  Ostakaa vielä vanha omakotitalo, niin kyllä on aikaa harrastaa rodien ja kustomeitten vääntöä. Perrrkele. :mad: :mad: :mad:
   
 17. jzl

  jzl 1st gear

  On tääläkin yksi 37 raato rakenteilla. Talo varmaankin rakennetaan tässä välissä. No pitää sitä varmaan sitten kun taloa tekee niin välillä mennä hitsaamaan, ettei puutöihin kyllästy.
   
 18. BBC

  BBC Guest

  Rods

  Mukavasti tuloo uusia kaluja liikenteeseen mitä nyt jutellaan puhelimessa päivittäin niin yksistään oulunläänissä 3-4uutta rodia, etelä-pohojanmaalla tuloo aina muutama, jyskylän seudulla samoin ja eiköhän ne määrät siitä lisäänny ku mennään etelään päin Tre, Lahti, Kouvola, Turku, Pääkaupunki alueille.

  Ite oon ollut aina vähän huono keräämään rompetta, jotta yksi rodi, yksi motari ja yksi kilpuri riittää ja sillä määrällä kun ei oo vara pitää akkaa niin miten sitten niillon joilla on rojekteja vaikka muille jakaa?!?! vai oonko taas pelannu väärää hedelmäpeliä tai 20pennin pajatsoa?

  Ristus se on hienua potkasta kamppeet käyntiin ja ottaa ensiajot vaikka tre näyttelyn aikaan (+800km) ja siitä se soholaaminen taas tuolla urateillä alkaa

  AH
   
 19. Juha K

  Juha K 3rd gear

 20. jorke

  jorke Gearhead

  Juu, kyllähän tuota pikkuhiljaa väännetään eteenpäin 8) . Pari vuotta ollut vähän hiljasempaa ja osien keräilyä. Nyt muuttu vähän suunnitelmat taas ja toiseen oli kerääntynyt osia niin paljon et nyt noita lepää tossa kaks projektia. Saattaa toinen tulla myyntiin tai sit ei. Nui on nuo -35 ja -36 Fordit. Kaverilla on myös -31 Ford rakenteilla täälläpäin.

  Ja sit kun on tuo HD johon aina joka talvi pitää tehdä jotain pientä, sit käyttöautonkin rempat vie kun meinas mennä sekin harrastamisen puoleen, omat baaritilat tuli tehtyä nyt talven aikana ja sit tää vuonna -58 valmistunut talli/koti-rakennus 8) .... Eiköhän tot jossain vaiheessa valmistu rotilokin.
   

Kerro tästä muillekin!