Mikä tai mitä on Vantaan Harrasteautot ry (oli: aloitus)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja BRAKE DRUM, 18.1.2004.

  1. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    jonkunhan pitää aina olla ensimmäinen niin
    maaseudulla asuvana kysyn lyhyesti että mikä
    tai mitä on Vantaan Harrasteautot ry ?







    EDIT: Valvoja muutti otsikon osuvammaksi. -H-

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Heikki 2004-01-20 10:31 ]</font>
     
  2. fe390

    fe390 Gearhead

    Hienoa! Kiitos mielenkiinnosta, ja onneksi olkoon ensimmäiselle kirjoittajalle!
    Tässä suora lainaus kerhoesitteestämme:

    Vantaan Harrasteautot Ry, eli tutummin VanHa on vuonna 1989 perustettu yhdistys jonka tarkoituksena on yhdistää autoharrastajia ja edistää harrasteautojen rakentamista. Nimestään huolimatta VanHa ei ole ainoastaan vantaalaisten yhdistys, vaan sillä on jäseniä kaikkialta pääkaupunkiseudulta.

    Suuri osa jäsenistämme harrastaa amerikkalaisia autoja, mutta joukostamme löytyy myös muiden mielenkiintoisten ajoneuvojen ystäviä. Auton omistaminen ei ole edellytys jäsenyydelle, vaan kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat liittyä yhdistykseen. Jäsenmaksu on 20,- vuodessa. Perhe- tai juniorijäseniltä maksu on 10,-

    Toimintamme kivijalka on viikoittainen kerhoilta 36:lla, eli kokoonnumme Hiekkaharjussa osoitteessa Leinikkitie 36 joka torstai klo 20.00 - 22.00. Kerhoilloissa voi muiden harrastajien tapaamisen lisäksi katsoa videoita, pelata biljardia sekä rakentaa pienoismalleja siihen varatussa tilassa.

    Myös muu toiminta on aktiivista. Osallistumme omalla osastolla ainakin Helsingin ja Tampereen näyttelyihin, järjestämme VanHa:n vuosittaisen kokoontumisajon sekä jäsenistön aktiivisuudesta riippuen muita juhlia ja tapahtumia ympäri vuoden. Vantaalla on myös vapaamuotoinen cruising joka kuukauden 3. perjantai-ilta Heurekan parkkipaikalla (talvella ei taida olla tungosta).

    Lisää tietoa, ja kuvia kalustosta sekä cruisingista saat osoitteesta http://www.vanhary.org
     
  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    sepä asia selkis kerralla.Kiitos!
     
  4. poks

    poks 1st gear

    onko minkä verran osan ottajia kerho illassa/illoissa
     
  5. fe390

    fe390 Gearhead

    Väkeä käy vaihtelevasti. Keskimäärin ehkä n. 10 henkeä, mutta parhaina iltoina yli 20. Vastaavasti joskus on hiljaisempaakin. Aina on kuitenkin joku ollut paikalla.
     
  6. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Biliksen peluu ei enää onnistu ja kerho-iltaan ei kannata tulla, ennen kuin varttia yli kahdeksan (kaikki kun ovat muodikkaasti myöhässä.)
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitäs bilis pöydille on tapahtunut? Ovatko herranlahjat rikkoneet?
     
  8. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Vantaan kaupunki (Suuressa viisaudessaan) hinnoitteli käyttämämme nuorisotilan jokaisen tilan (lue huoneen) raskaalla kädellä. Keittiö jota käytämme kerho-iltoina, kustantaa suurinpiirtein saman, mitä saamme jäsenmaksuina. Jos olisimme ottaneet käyttöömme huoneen jossa bilispöydät ovat, olisi konkka tullut alta vuoden. Joten jostain täytyi luopua. Olemme etsineet edullisempaa kokoontumistilaa jo pitemmän aikaa, mutta mitään varteenotettavaa ei ole vielä ilmaantunut.
     
  9. Vallu

    Vallu Gearhead

    Onkos paljon pienoismallien näprääjiä?
     
  10. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Pienoismallitoiminta hyytyi heti alkuunsa. Muutamia tenavia oli rakentelemassa, mutta kun emme saaneet heille ohjaajaa, he kyllästyivät yksikseen rakentelemiseen aika pian. Tilat ja tavarat ovat vielä olemassa.
     
  11. fe390

    fe390 Gearhead

    Ei se kyllä minun mielestäni heti alkuunsa loppunut. Kyllähän niitä väsättiin ahkerasti vuosikausia, uutta polvea ei vain ole tullut edellisten siirryttyä muihin harrastuksiin tai täysikokoisten autojen pariin.
    Monet suomen parhaista pienoismallirakentajista ovat olleet jossakin vaiheessa VanHan tiloissa rakentamassa tai opettamassa.
     

Kerro tästä muillekin!