Mikä vikana golfissa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 10.10.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Suoralla tiellä ajettaessa ei kuulu ? mitään, mutta mutkissa käännettäessä oikealle kuuluu jurinaa, joka loppu heti kun kääntää ohjauspyörää takaisin. Joskus kuuluu myös suoralla "voimakasta tärinää sisältäen myös kolinan". Tämä loppuu itsestään ja saattaa mennä jopa sata kilometriä, niin ääni taas välillä yllättää. Osaako joku fiksu sanoa äänen alkuperää ?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Paljonko ajettu? Olisiko vetari/vetarit loppu?
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Vetonivet ovat toinen yhden ja toinen kaksi vuotta vanhoja. Suojakumit ovat ehjiä.
   
 4. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Pyöränlaakerit?
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  oikenpuoleinen etupyörän laakeri viallinen , kertomasi oireet sopii tähän. käännettäessä ohjauspyörää kuormitus muuttuu , siitä ääni .
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kiitos vinkeistä; vika löytyi: vasemmanpuoleinen laakeri edessä oli rikki. Vaihdon jälkeen auto toimii jälleen moitteettomasti ilman sivuääniä myös mutkissa.
   

Kerro tästä muillekin!