Mikähän ääntää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kape, 10.2.2004.

  1. kape

    kape 3rd gear

    En ole vielä kehdannut tutkia, mutta perästä kuuluu toiseen suuntaan käännyttäessä melkoinen jurina, onko veikkauksia. vielä lisäksi kun kaasun löysää niin ujellus alkaa ja lisätessä häviää ja käännös toiselle puolen aiheuttaa pahan äänen.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: kape 2004-02-10 18:46 ]</font>
     
  2. makke

    makke 1st gear

    Pyörän laakeria veikkaisin...
     
  3. 440sixpack

    440sixpack 1st gear

    Itselläni samanlainen ongelma moparin 8 3/4" lukollisen perän kanssa. ( Tosin ääni ei voimistu kiihdytettäessä, ainoastaan kurvissa.) kts. foorumista kohta Mopar 8 3/4" lukollinen perä, siellä on muutama vinkki, joista voisi olla apua.
     
  4. Fireball

    Fireball Gearhead

    Ihan kuin pinioni pääsis muuttaman asentoaan ja hampaiden kosketuskulmaa = laakerivikaa isolla tai pienellä lautaspyörällä = kohta loppuu jurinat kun poksahtaa jos jatkat ajelua, kannattaa ottaa pöydälle. Voi tosin olla tuo maken ehdottama pyöränlaakerikin, mutta jollei se/ne niin vika on syvemmällä.
     

Kerro tästä muillekin!