Miksi vetolevy ei kestänyt ku alle 5 kk??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja fudge85, 19.4.2011.

  1. fudge85

    fudge85 Gearhead

    Elikkäs kyseessä -95 Chevy Silverado 6,5 turbo diesel.. Ja vetoolevy paskana.. oli keskeltä revenny irti.. samapa se muuten mutta ei ole tuon vanhempi.. Itte en ole viimeksiasentanu kyseistä levyä eli voi olla todennäköisesti asennus moka.. Mietin vain onko kellään käyny samoin.. Noh kohta uus paikoillaan niin kahtellaan kuinka kauan kestää :-?
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tarkista laatikon ja moottori väliset ohjaritapit. Volkkarissa oli kerran samaa vikaa, oli asentajalta (minulta) jääny toinen ohjari pois ja pääsi vähän vinoon.
     
  3. FLSTSC

    FLSTSC 1st gear

    turbiinien tappien korkeus ja turbiinin välys vetolevyyn n.5mm
     

Kerro tästä muillekin!