Miljoona Transit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 0rs0n, 22.9.2017.

  1. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Näytti tulevan paikallisen taxi transiittiin jo miljoona kilometriä.

    Tää on jo toinen miljoona transit minkä tiedän.

    Siitä iha tuli mieleen. Onko paljonki muita vehkeitä olemassa millä ajettu miljoona? Muutama mersun tiedän. Ja joku vanha Volvo ainaki.
     
  2. Rane 66

    Rane 66 Gearhead

    Möin muutama vuosi sitten 940:sen Volvon jolla oli ajettu puoli miljoonaa Virolaiselle kaverille sillä oli itellä samanlainen jolla oli ajettu miljuuna ja parikytä tonttua päälle.
     
  3. J.J.

    J.J. Gearhead

    Joku tossa just kauppasi ykköskoppasta pajeroa millä ajettu joku 1,2 miljoonaa.

    Aikoinaan järkkärikurssilla oli kanssa yksi vanha jermu joka oli uutena ostanut volvon, olikohan 144, ja ajeli sillä vieläkin. Muistaakseni sillä oli menty jo 1,6 miljoonaa kilometriä.

    Kaverin isäukolla oli taksina 123 mersun limusiini, tai muutamakin, se jyrräsi niillä varmaan useamman miljoonan mittariin. Ei tästä ole kun joku reilu viisivuotta kun vielä semmoisella heitti keikkaa, eläköityi sitten suoraan puuarkkuun sieltä mersun ratista.
     
    Muokattu: 22.9.2017
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Sprinter ja transporter takseja suht uusiakin ollut jo 800tkm luvuilla joten miljoona ei lie outoa.


    1350000km ajettua mersua ajoin kerran, luulin että 350tkm vasta ajettu...



    Toki millä vaan ajaa miljoonan kun huoltaa.


    Enempi tähän kiinnostas harvinaisempia kovia kilometrejä nielleitä vehkeitä. Oma 1.6d escort oli 800tkm ajettu kun kone levis vallan. Avattu se varmasti oli jo useamman kertaa ennen tätä. Ja diesel sekin joten ei niin ihme.
     
  5. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Eihän se kovin yleistä ole, että on miljoona rullattu, mutta silloin tällöin tulee tällaisia tapauksia vastaan. Etenkin W124 Mercedeksiä useampi. Jyväskylässä oli vielä muutama vuosi sitten W123 Mercedes taksina, jolla oli ajettu miljoona. Miksiköhän lopetti taksiajelut? Oli kuitenkin varsin hyvänäköisessä kunnossa etenkin kun kilometreihin suhteutti. Ja kaunis niihin muiden taksimiesten uusiin perunanpuolikkaisiin verrattuna...

    Transiteista mainiten, Salon tilausmatkoilla oli kai kaksikin Transittia, jolla ammattiajossa ajettiin yli miljoona. Piti olla vanha malli, eli max 2003 tai jotain sinnepäin ja takavetoinen jotta kesti. Uudemmilla Transiteilla ei kuulemma selvinnyt kovinkaan pitkälle.

    Korin metalli väsyy... Olen joskus ajanut 1 miljoona ajetulla Mercedeksellä ja kyllä se kori oli ihan lerppu siinä vaiheessa. Eikä sitä pysty millään korjaamaan. joten on vähän vaikea uskoa tätä maailman eniten ajetun auton kilometrimäärää, (3 miljoonaa), varsinkin kun sen kuntoa katsoo. Millä muka se korin totaalinen väsähtäminen olisi tällä ajomäärällä saatu estetyksi? Ja jos ajomäärä pitäisi paikkansa, niin onkohan tuossa juuri mitään samoja osia paikoillaan kun tehtaalta ulos rullatesaan?
     
  6. rane58

    rane58 Double Gearhead

  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    1 300 000 ajettu mersu on ollut kaverilla sekä 1 000 000 ajettu limusiini.
     
  8. paja1

    paja1 Double Gearhead

    ja siellä sai vetää rönttiä ja kaljaa vaikka koko seurue yhtäaikaa :rotfl: ja se seurue saattoi olla 9 henkeäkin helposti. yks tuttu oli ula-keskuksessa töissäkin ja sano että asiakas taxia tilatessaan saattoi mainita että sitä pitkää mersua älä sit laita tänne :odeek:
     
    J.J. tykkää tästä.
  9. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Siis tuo taxi ransiitti mikä nyt tuli miljoona mittariin. On 2005 etuveto. Olen seurannut kilometrejä tulevan kun ole huoltanut kyseistä vehjettä 10 vuotta. Kone ja loota on aukasematon.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kyllä se nykyään yleistyy entiseen verraten että miljoona menee mittarissa rikki. On vieläkin lapin miehiä ja taksareita jotka ajaa autolla eikä vaihda orjuuden nimissä 4v välein uuteen :)
     
  11. peto

    peto Gearhead

    Olin jostain hevosmiesten tietotoimistosta kuullut, että noissa olisi ollut laatikkovikoja? Onko pumppua monesti vaihdettu? Se on toinen vika mitä hevosmiesten tietotoimistot on väittänyt heikoksi....
     
  12. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Laatikko on orkkis. Ei ole vaihdettu eikä aukastu.

    Pumppu kerran vaihdettu mut vika wi korjaantunut sillä. Vika oli suuttimessa.
     
  13. mjm2

    mjm2 3rd gear

  14. julmajari

    julmajari Gearhead

    Etelänreissulla olin mersun kyydissä aikoinaan missä 1.jotain milj mittarissa, kaveri selitti ettei autoa sammuteta tai seisoteta muuta kun huollon yhteydessä, himasta aina uus kuski kun ei jaksa ajaa, faija, broidi, poika tms.
     
  15. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Ford Anglia Lpr 05.01.2015 Luulen tietäväni arvaan !!! Nimimerkki "KARRA" saattaa tietää enemmän kilometreistä !!!

    [​IMG]
     
  16. karra

    karra Double Gearhead

    Varmaan tuossa ainakin se ajomäärä on. Isä oli voortilla töissä kun tuo auto ostettiin hänen vanhemman kolleegansa toimesta ja isäni on syntynyt 1930. Ankkalinna purettiin osiin ja kotelot sekä ovet ruostesuojattiin perusteellisesti. Lisäksi autoon vaihdettiin tehdasuusi 1500 kokoinen kone, taisi olla cortinan moottori joka oli "sopivasti" hollilla. Omistajan sukunimi on nuutila tai knuuttila tms ja oisko se ollut peku joka tuon auton osti.
     
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vähän herättää epäilyksiä jos kolme pyöränlaakeriakin alkuperäset... Ja kaksoismassa kestänyt miljoonan :wc:
     
  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Lolvomiehetkö liioittelis?
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    On siinä sentään vag kone.

    2.4 soikiopyttyvitunvitoshumina-pata ois syöny tolla matkalla öljyä, pytyn seinää ja venttiilinvarren kumia yhden tankkerin verran. Ja bensaa toisen verran.
     

Kerro tästä muillekin!