Millä konstilla Berettasta saa sivulasin kiinni?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Projektipäällikkö, 22.4.2015.

 1. Autossa sähkölasit. Moottori johtosarjoineen on tällä hetkellä irti. Kokeilin apuvirta kaapeleilla ilman autossa kiinni olevaa akkua ja myös akun kanssa. Ei tule virta läpi ja ikkuna pysyy auki. Mikä neuvoksi?
   
 2. RooZe

  RooZe 2nd gear

  Sen paremmin tuntematta milllainen moottori on, akulla ja irto johdoilla. Toinen johto vaikka nostimen moottorin runkoon, liitin irti ja liittimen napoihin sitten akun + puolelta. Joudut kokeilemalla tekemään tän, ei pitäisi montaa nastaa olla. Koitat yhden kerrallaan.

  Jos on tehty niin että on vain 2 nastaa ja runko ei maadoitu auton ovesta, eli suunnan vaihto on tehty katkaisijoilla ja muilla ,on tilanne selkeempi, virrat vaan nastoihin ja jos suunta on väärä, käännät johdot.
  Ja omalla vastuulla.
   
 3. Ei oikein innostaisi alkaa ovipahveja purkamaan.
   
 4. Siis nimenomaan auton moottori on johtosarjoineen irti, ei lasinnostajan moottori. Jäi ilmeisesti väärinkäsityksen mahdollisuus tuohon alkuperäiseen kysymykseeni.
   
 5. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  onko oven sarana kohdan lähellä liitosta johdoissa? Niihin akusta virtaa.
   
 6. Tämä keksintö on myös myytävänä. -90 GTZ, 850 €. Moottori ajettu jumiin.
   

Kerro tästä muillekin!