Millä tiivistää bensatankkiin täyttöputki?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja xarper, 15.5.2016.

  1. grantorino

    grantorino Gearhead

    Ei uusi tankki sisällä täyttöputkea eikä läpivientikumia, ne pitää hankkia vielä erikseen.
    Ainakin Dodgessa.
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

  3. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Todentotta, erilaisia ovat. Tämmöistä tankkihaastetta en ole mopsista koskaan tavannut, ajellu vaan kohti auringonlaskua, joka ei koskaan tule.

    Saas nähdä, mitä edessä on kun pitäis mennä F-150 alle tutkimaan, miks ei tankin vaihto pelaa. Ainakin se on tehtaan jäljeltä niin monimutkaisesti tehty, että ei pysty enempää osia sinne liittämään.
     
    69 tykkää tästä.
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Tuo putki on minusta pikkasen kriittisessä paikassa mahdollisia vuotoja ajatellen. Olisko kuiten fiksuinta, että otat tankin irti ja juottelet tai hitsaat siihen torven kiinni?
     
  6. xarper

    xarper Gearhead

    Sen kyllä huomaa joo kun se rupee kusee kun koko kabiini haisee ihan bensalle. Ei kiva ei.
     
  7. Weijari

    Weijari Gearhead

    Niin, kuten sanoin, niin Kumiapu Vantaalla leikkaa uuden mittojen mukaan. Nähdäkseni tarviit reiän halkaisijan, tankin materiaalipaksuuden ja sisäputken ulkomitan. Ura tankin reiän mitalla ja putken reikä 0,5 -1,5mm pienempänä kuin sisäputki, jolloin sisäputken paikalleen työntämällä välys poistuu ja tiivistys toimii. Sisäputken joutuu rasvaamaan asentaessa.

    Toi avo-reikä on siitäkin huono, että jos käännät koslan syystä taitoisesta vaikka katolleen, on bensaa sitten joka paikassa pahentamassa tilannetta.
     
  8. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jep, enkä ajatellu pelkkää hajua... Sillon ku haisee, niin pikku kipinä jossain ei välttämättä ole se toivotuin sattuma.
     

Kerro tästä muillekin!