Millaisia nostalgiaprojekteja tulossa 2009-10(12) stripille?

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja Landaulette, 10.11.2008.

?

Onko nostalgiaryhmä ajankohtainen Suomessa

 1. Ei ole

  0 ääntä
  0,0%
 2. Aikaisintaan 2010

  0 ääntä
  0,0%
 3. Aikaisintaan 2012

  0 ääntä
  0,0%
 4. Kalustoa on jo riittävästi

  0 ääntä
  0,0%
 1. bootsi

  bootsi Gearhead

 2. plosil-1

  plosil-1 3rd gear

 3. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Re: kusikivi

  Sanaton. HIENO!
   
 4. supo

  supo Gearhead

  T-26 ROCK!!!!
   
 5. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  On se vaan hieno, Pie Crust Slicksit ja kaikki! Varsin virkistävää harrastamista!
   
 6. plosil-1

  plosil-1 3rd gear

  t-26

  Muutama T-26 kuva lisätty www.pjp.fi (muutos ja asiakastyöt osioon)
   
 7. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Re: t-26

  Voi saatana, tasta nostalkiasta meni ihan maku, nelilinkkia, vispounia(vai triankieli tappia, vaimikaseoli) ja Biilteeman akkukoteloa.
  Perrskeles, pera hitsaten runkoon ja pikiakku kehiin :soosoo:
   
 8. BBC

  BBC Guest

  VINTAGE SHIT

  Gremlin, meitä vanhoilla paskoilla kisaajia on niin pirun vähän,... suurin osa on kuitenkin uudempaa teknolokiaa tai jotain sinne päin.

  Niin, onhan niitä vanhoja romuja suomessa, mutta tämä nettirakentelu on niin helppoa,... mutta kun sinne tallille menee syyspuolella 4 iltana vko niin kyllä keväällä on ankat ja muut kanit liikenteessä.

  Pe sain viimeisteltyä peräkärryn ja tänään kävin sen esivalmistelemassa uuniin, jos vaikka huomenna siinä olisi väri päällä. Hienosti mahtui kääntymään mersunkin perässä (stw) ja rodin perään menee hienommin.
  +30asteen kulmassa on raksteri,... saa nähdä onko virkavalta taas kimpussa vaikka minkäs ne sille voi sen enempää kuin rodillekaan, vanhoja vehkeitä ilman lokasuojia,... niinku asiaan kuuluukin.

  Aulis


  Oliko niitä nostalgia kisaajia lähdössä Ruotsiin? mulla on edelleen diili laivayhtiön kanssa parille kolmelle tiimille.
  Tuli pari pvä sitten ostettua 60´s asuntovaunu Ruotsista, joten nyt on
  vähän liiankin roo meininkiä kun Teltan saa jättää kotiin.

  _____________________________________________________________
  Deuce´s
  Vintage Fuel racing #13 T-paidat tulossa myyntiin pian.
  Siisti ja yksinkertainen ku naapurin vanhapoika. Pieni logo vasemmalla rinnassa, ei mitään koko keulan tai selän tikkurilamainoksia.
  15e kpl. Screen star - premium laatu ja yksi väri, musta.
   
 9. plosil-1

  plosil-1 3rd gear

  t-26

  T-26 runkokuvia lisätty.
   
 10. Anselmi

  Anselmi 3rd gear

  Tällainen laitos ilmestyi tänne Puistolaan eilen, onkohan tämä nyt sitä nostalgiaa?

  [​IMG]

  Tästähän saa ihan kivan pelin kun entisöi pilkuntarkasti ja parkkeeraa johonkin museoon pölyä keräämään :lol: ... tai sitten alumiini-Hemiä Hillbornilla ja clutchflitellä sisään ja kulmille pöristelemään... :eek:
   
 11. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Kommee peli. Onko jotain historiaa tiedossa?
  Mulla olis muuten 3 kipaletta noita clutchflite laatikoita. Siina on kunnon touhua kun semmosella vetelee menemaan.
   
 12. BBC

  BBC Guest

  huitelua

  Kävimmä LA pudasjärvellä Hemi-Arskan kanssa vähän testalemassa raksteria ja liian tiheä perävälitys antaa kyllä töitä kabiiniin vaikka ei "lutsliteä" ookkaa vaan neekerien käyttämä powerglide.

  8.80 meni puolikaasu startilla (ainoa tapa lähteä niin ettei oo kennot mukana,.) ja aika suoraan. 205 puoliväliin ja melkein 240 maaliin. kyllä 5.43 ruuvi täytyy vaihtaa numeroa pienempään ja silloin työntää enemmän eteenpäin kuin ylös. metanoolin määrää lisänny kovasti ja nyt alkaa olemaan alueella niin että saa ottaa hi-speedin käyttöön.


  Aulis
   
 13. cuda69

  cuda69 Gearhead

  Lähti kyllä viivalta aika villisti,ei uskois aukista vaikka on jo vanha pieru et tohtii vetää tollai. :D
   
 14. BBC

  BBC Guest

  drag

  Niin, peli on tässä iässä jo menetetty kun ollaan "aikaisempaa saapumiserää",.... joten vihreää nappia suuhun ja tekarit povitaskuun,....

  Joskus +10v sitten oli yksi heppu ajamassa raksterilla supercompia (felix) jostain turun suunnasta ja hänellä oli mielipide että mahtava tuo burnout ja ajoi kuulemma vain sen takia ja totesi että pakollinen paha on ajaa sitten se lähtö maaliin saakka,.....

  8,5sek oli vähän tavoitteena tälle vuodelle, mutta hyvä kun on kalusto kunnossa ja aika pienillä "apdeittauksilla" pääsee ensvuodelle. Takaisin extra ohuet kansipahvit, 1.76 pg välitys pitää vaihtaa korjattuna nykyisen peltisen 1.82 tilalle ja peräruuvin harvennus. Sitten saa olla, jottei mee aivan roo hommiksi.
   
 15. Anselmi

  Anselmi 3rd gear

  Kauheasti ei ole historiaa tiedossa, mutta jotakin silti. Ollut Kalifoornian Palmdalessa radalla joskus 70-luvulla, silloinen omistaja jo vaihtanut hiippakuntaa. Täytyy kysellä lisää, josko joku siitä jotain tietäisi esim. että millä tekniikalla se on liikkunut. Mikään "kuuluisa" laitos se ei ole, mutta aitona Hemi-autona mukava kuriositeetti jos se taas joskus radalle asti pääsisi.... rujo ja leikeltyhän se on, mutta täysin ruosteeton. Aikanaan varmasti hieno vihreä candy-maalauskin pahasti halkeillut ja auringon polttama, lienee sitä patinaa.... :D

  [​IMG]
   
 16. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Tollanen tyylikäs laitos tuli bongattua männäviikonloppuna Malmössä, vaikutti eritttäin autenttiselta laitteelta. Ja vieläpä liikkui omin voimin sekä kohtuullisen liukkaastikin.
  [​IMG]
   
 17. supo

  supo Gearhead

  Menneenä kautena vetelivät kisaa FHRA:n kisoissa ainakin yksi -37 Pontiac,-34 ford,Wheelie Wagon, Forstenin FED, Aukin FED ja Kivinummen Anglia.Tulevana kesänä todennäköisesti tulee vielä yksi FEDi lisää ja oli hyvässä vaiheessä Fannycar Toyotakin kun FHRA:n palkintojakojen aikaan käytiin parissa tallissa katsomassa autoja eli nämä on oikeasti olemassa ja niitä rakennetaan.Muutamia Gassereitakin on nähty esim.WestCoast Cupissa vetelemässä kisaa sekä muutamia uusia/vanhoja tekeillä tulevaisuudessa radalle.
   
 18. BBC

  BBC Guest

  NOSTALGIA

  Hmmm,.... niin kaikki muovikoriset ja uudetkin vehkeet on näköjään nostalgiakirlpureita. Niin ne ajat muuttuu ja neuvostoliitto ei koskaan palaa.

  Nostalgia kilpuri = vanha kilpa-auto, joka on entistetty vanhoilla osilla, vanhaan tyyliin lukuunottamatta sääntöjen vaatimia turvavaatimuksia (häkki, vyöt,...)

  Hyvää joulua ja tervetuloa, ei oo ollut mahottomasti tungosta nostalgiakisoissa, joten mukaan mahtuu.

  Not for hi-tech shit and riverboats.

  A
   
 19. supo

  supo Gearhead

  Joo, osahan noista minun mainitsemista autoista on joko uusia kilpureita tai ei ennen kisattu mutta ovat kohtuullisen vanhan tyylisiä mutta luulen että Wheelie Wagon että Antin Anglia sekä Paavolan Fynnycar Toyota kelpaa tohon kategoriaan nostalgia kilpurit.Tosin taitaa heti ensi vuoden puolella rantautua yksi -60 luvulla tehty Fed!!Toivotaan että saatte joskus järjestettyä nostalgia kisat tännekin!!Laitoin Joulupukille kirjeen jos se toisi -41 Willyksen mutta sauttaa jäädä saumatta!! :rotfl: Kaikesta huolimatta kaikille Hyvvee Joulua ja Vauhdikasta uutta vuotta!!Terv:Spet 1937
   
 20. Landaulette

  Landaulette 3rd gear

  Re: NOSTALGIA

  Pääsääntöisesti näin, mutta Suomessa voidaan varmaan katsoa vähän isoreikäisemmällä sihdillä :lol: kalusto kun on vähäisempää kuin ulukomailla ja muutenhan kaikki nostalgiahärpättimet täytyy tuoda rajojen ulkopuolelta.

  FNRA toivottaa kaikille nostalgiahörhöille maukasta Joulua ja vauhdikkaampaa Uutta Vuotta!
   

Kerro tästä muillekin!