Millanen prätkä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja rb, 8.2.2010.

  1. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    If nyt onkin ihan rosvo liike,tai oli ainakin sillon kun mulla on viimeks fillari ollu.
     
  2. Make.S

    Make.S Gearhead

    Itellä taas halvimmat kokemukset iffistä.
     
  3. v.isoaho

    v.isoaho Gearhead

    Ifistä ollu monta vuotta hd:n vakuutus 83 shovelin ympärivuotinen 107e 70% bonuksilla ilman kaskoa
     
  4. Aako

    Aako 1st gear

    Kawasaki vn 1500-97 ja vakuutus oli otettava ifistä, kun hintoja vertaili, ratkaisevasti edullisempi, kuin kilpailijansa...
     
  5. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Mäkin siirsin molemmat HD:t just pohjolasta ifiin. Molemmissa liikennevak. ja "isot" kaskot. Säästöä tuli yhteensä 127.38 euroa!!
     
  6. rb

    rb Double Gearhead

    Munkin oli muutama vuosi sitten käytännössä pakko siirtää vakuutukset känsään........... eiku ifiin kun muualta ei saanut enää kun ympärivuotuisia vakuutuksia.

    Sitä ennen oli tapiola mutta se olisi ollut fiksua lopettaa muutenkin, kun kaikki laskut oli aina jotenkin päin persettä.

    Nyt kai homma onnistuisi muissakin yhtiöissä samaan tapaan kun auton liikenne vakuutuksen katkaisu, mutta en nyt ole saanut aikaiseksi lähteä kilpailuttamaan niitä..
     
  7. KJii

    KJii Gearhead

    Täällä Kainuussa zzr-1100 koko vuosi if:ssä 427€. Varsin kohtuullinen. Jonku verran vissiin vaihtelua alueittain. If:ssä oli halvin mitä tuli vertailtua.
     
  8. rb

    rb Double Gearhead

    Yks vakuutettava taas lisää, kun tyttärelle joutui hommaamaan piikin.

    Kyykky piti olla kun Super moto ei jostain syystä kelvannut, vaikka itse olisin pitänyt sitä parempana vaihtoehtona.

    Japanilaisista lähdin selaamaan, mutta kaikki tämän vuosituhannen piikkiset, Hondaa lukuunottamatta, alkoi olla jo nelitahtisia.

    Tuorein kyykky kakstahtari kolmesta muusta japsimerkistä mitä löysin oli Jammun TZR vuodelta 97 josta sitten yritinkin hieroa kauppaa, mutta myyjä ei suostunut kun sellaiseen kaupankäyntiin että olisin mennyt sitä paikanpäälle katsomaan (500 km) niin se kauppa jäi sitten tekemättä.

    Hätäpäissäni ostin sitten vähillä kilsoilla olevan 2005 Aprilia RS:n mistä saattaa tulevana kesänä olla kyllä enemmin riesaa kun iloa.

    Kokemus on opettanut suhtautumaan skeptisesti aina kun on kyse jostain Italialais merkistä, mutta katsotaan nyt miten käy.....
     
  9. ak110

    ak110 Gearhead

    Buell Ulysses -06 :)
     
  10. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    IF on vanhempien pyörien liikennevakuuttajana ylivoimaisesti edullisin, uusien muoviluotien kanssa taas kalleimmasta päästä. Hinnoittelussa huomioon otetaan paikkakunta, teho(/painosuhde?), vissiin "vahinkoalttius" ja varaosahinnoittelu(?) sekä ajoneuvon että omistajan ikä. Oma rätkä, 80-luvun alkupuolen japanialais-1100 (aikansa hypersuper - siis EI "custom") bonuksineen alle 300€/v. Mutta KANNATTAA kysyä henkilökohtaisesti! Nettilaskuriin nähden säästyi toista sataa.

    By the way: Kasko ei tunnu järkevältä vanhaan "käyttöpyörään" :odroll: .Ja ne "keskittämisalennukset" OVAT kusetusta, ihan aikuiten oikeesti!

    Ja vielä: Ainakin omassa tapauksessani "ympärivuotinen" vakuutus tulee PALJON edullisemmaksi kuin "seisonta-ajallinen". Tulisi, vaikken ajaisi kuin 1,5kk/v.

    Muuten: se MA-rekisteröidyn ajoneuvon ns. museovakuutushan ei sinänsä ole halpa, se kun oikeuttaa ajamaan VAIN 31vrk/v. Laskekaas piruuttanne hinta/vrk... :soosoo:
     
  11. darpen

    darpen Gearhead

    Ympärivuotinen on IF:ssä mullakin tota luokkaa noissa vanhoissa, melkein pyörästä riippumatta. Alla noin hinnat;
    Harley FXR ´83 - 240€
    Honda Transalp ´88 - 265e
    Honda CB500 ´72 - 250€
    Honda VT ´93 - 240€

    Mutta kyllä muuttuu kun mennään -> 2000-luvun kyykkyihin... Honda CBR 954RR Fireblade - +1300€.
    Eli jos ei oo kiire, niin ei oo pyöräily kallista.
     
  12. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Vakuutuksista, tuoreimmassa laskussa ympärivuotinen liikennevakuutus BMW F800S -08 mallia Folksamilla 166 €.
     
  13. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    HEMI 426 sopii myös moottoripyörän voimanlähteeksi.
    [​IMG]
     
  14. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Yllä olevaan kuvaan liittyen Bomber Magazinen uusi projektipyörä Bomb-Boss.

    [​IMG]

    Useita eri luonnoksia tulevasta rakentelusuunnasta ja kommentoijien kesken arvotaan tyypit valmiilla pelillä: http://forum.bomber.fi/viewtopic.php?f=4&t=78649
     
  15. Medium Jussi

    Medium Jussi 1st gear

     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead


    Hyi saatana kun on ruma :mad:
     
  17. Medium Jussi

    Medium Jussi 1st gear

    Tosi köykäsen ja herkän oloinen. Mahtaa olla kiikkerä?
     
  18. 440

    440 Gearhead

  19. 0132

    0132 Gearhead

    Aika hiljasta täällä OD:n pärräpuolella näyttäis olevan..

    Mutta tänään tuli haettua itelle ensimmäinen pyörä kuus vuotta sitten pois lähteneen kevarin jälkeen. Ja nyt olen vm. 82 Kawasaki Z500:n onnellinen omistaja. Jonkinlaista cafe racer tyyppistä kyhäelmää tuosta olis tarkoitus alkaa tekemään pikkuhiljaa. Jos kesän tässä ensiks harjottelis ajamista uudellee ja talvella sit rakentamaan.

    Jos täällä on väkeä kellä kokemusta näistä 70-80 luvun taitteen Kawoista, niin neuvoja otetaan vastaan. Ilmeisesti nyt ainakin sytytyksen maailman pitäis perehtyä kun kuulemma joskus tekee tyhjäkäynnillä tuossa sitä että katkoo toista puolaa pulser (vai pickup?) coililta, mikä se sitten suomeks onkaan?
     
  20. asperiini

    asperiini Gearhead

    Toista kesää nyt tuolla 87 mallin HD Tour Glidellä. Homosohvaksi tai lehmäksi näitä haukkuvat mutta mä olen kyllä tykännyt. Niin ja vakuutus IFfissä vähän päälle 300 kun on 75 bonuksia.
     

Kerro tästä muillekin!