Milloinkas Kalajoelle?

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja hejo, 13.7.2008.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Enpäs osaa sanoa, viimeks ajeltiin Jyväskylästä ens vielä ylöspäin Viitasaarelle asti ja sieltä sit kohti rannikkoa Haapajärven kautta Kalajoelle.
  Nyt meillä ilmeisemmin suunnitelmat kuitenkin vielä muuttu niin että lähettäneenkin liikkeelle vasta perjantaina aamupäivällä jotta toinenkin bussia ajamaan lupautunut kaveri ehtii mukaan niin ei sit tarvi yhden kaverin vetää mennen tullen koko 500 km siivuja :wink:
   
 2. joteam1

  joteam1 3rd gear

  Kokkolassa on tuo ABC. Kasitien valo risteyksestä Kalajoelle (Ouluun) vajaa kilometri, oikealla, etelästä tultaessa.
   
 3. hejo

  hejo 1st gear

  Joo ja jos jaksaa jo illasta ajella perille saakka löytyy myös tuosta Kalajoelta tuo ABC mikä muistaakseni myöskin auki aina. :odroll:
   
 4. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

  Joo- siinä se on n. 500m päässä lentokentän varikko-alueesta.
  Heti toisella puolella kasitietä. Taitaa olla kesäaikaan 24h asema.
  Saman ABC:n takapihan rekkaparkkialueella muuten ajetaan La päivällä Mustangkerhon autoslalom-osakilpailu.
  Tractor pullingin SM:t ovat nekin samana viikonloppuna hiekkasärkkien raviradalla, ei siis kovin kaukana nekään.
   
 5. Putte

  Putte 1st gear

  Torstaiaamuna suunnataan keula pohjoiseen ja pyritään pääsemään perillekin ajoissa.
   
 6. hejo

  hejo 1st gear

  Sama juttu...Treffaamma sitten viime vuotiseen tapaan sinut ja Ison V.n siinä portilla. :rotfl: Tällä kertaa vaan toivottavasti lämpimämmässä kelissä kuin viime suvena.
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

  Toivon mukaan keli on todellakin viikonloppuna kaunis ja lämmin. Toistaiseksihan heinäkuu on ollut kylmin 15 vuoteen. On muuten noi ilmastonläpenemisvouhottajat olleet yllättäen hiljaa, kun ilmat vaan viilenee. :rotfl:
   
 8. Jza

  Jza Gearhead

  Aika kylmäähän sinne on lauantaiksi luvattu... Mutta toi suomen ilmaston viileneminenhän on tutkijoiden mukaan seurausta ilmaston lämpenemisestä :rotfl:
   
 9. Sittana

  Sittana 1st gear

  Joo huomenna lähetään kaverin kans liikenteeseen Tampereelta. Eilen oli viä meikäläisellä 38.3 kuumetta ja henki vähän pihisi, mut nyt alkaa jo vähän helpottaan. Viimeks käyny kalajoella sm-kiihdytyksissä vuonna 2001, joten nyt olis sopiva aika käydä jo uudestaan :wink:
   
 10. mejole

  mejole 3rd gear

  Itseasiassa Suomessa ei puhuta lämpenemisestä, vaan Ilmaston muutoksesta.. Mikä tahansa muutos voi olla autojen pakokaasujen aiheuttamaa.. Eli viileä ja sateinen heinäkuu johtuu noilla saastuttavilla vanhoilla autoilla ajavista ihmisistä.. :mad: :rotfl: :rotfl:
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Me ainakaan mitään saastuteta :poff: Kuljetusbussi on varsinainen ekodiisseli ja kilpurikin menee puhtaalla kisabensalla joten ainakin meillä on noi luonnonsuojelujutut ihan hanskassa 8)
   
 12. Sittana

  Sittana 1st gear

  Nuo tractor pullingit on näköjään vasta 2.8. Harmi sinänsä, kun olis sunnuntai päivänä kyllä voinu kattella traktoreitakin "entisenä" maalaisena. Mut on siä raviradalla näköjään lauantaina särkkäin poniravit jos kiinnostaa mennä katsomaan :rotfl:
   
 13. Käkö

  Käkö Gearhead

  Jos tänään lähtee kalajoelle niin milloinkas sitä olis perillä? :eek:
  Vastaus omaan kysymykseen; toivottavasti ennen sunnuntain finaaleja... :rotfl:
  Ja millähän sitä tulis sieltä pois, mulla kun on kyyti vaan kalajoelle...
   
 14. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Oli kiva tutustua,ehkä jossain vielä joskus törmäillään :rotfl:

  Eli en ole tulossa Kalajoelle tänäkään vuonna.......
   
 15. Mrs Sippi

  Mrs Sippi 1st gear

  Meillä pakataan paraikaa tavaraa bussiin. Melko paradoksaalinen tilanne, kun viis äijää ja yksi leidi lähtee Kalajoelta suoraan Mantorpiin. Hippasen paljon tavaraa.
   
 16. forssu

  forssu 3rd gear

  Sama suunnitelma. Sitä en tiiä vaan koska auto on valmis kalajoelle lähtöön...ja varamoottori tulee toivottavasti mantorppiin jollai muulla kyydillä...
   
 17. Sittana

  Sittana 1st gear

  Voin luvata kyydin tampereelle.. Loppu matkan voit kävellä :rotfl:
   
 18. BBC

  BBC Guest

  Kalajoelle

  Kalajoella paskat kelit, mutta tätä se on ollut koko kesän.
  Onneksi meni talo kaupan ja vielä kohtuu hyvään hintaan niin pääsee täältä "jumalan seläntakaa" ihmisten ilmoille.

  No, paree on luvannu LA ja SU, mutta jos sataa niin sillepä ei voi mitään ja aivan sama, eihän tässä nyt kuitenkaan ole kuin yhdestä SM kisasta kysymys sen sijaan että olisi henki pelissä.

  Käkö voi hypätä pendolino junaan ja ajaa Ylivieskaan. Siitä taksi tänne muutaman kymmentä euroa ja sama toiseen suuntaan, ei kallista.
  Käkölle tieto mitä aika kestää. Mersulla kalajoki-Hki 6h, Rodilla 7h, Junalla 5h eli perhanan lähellä on niinku kaikki Suomessa.

  90luvulla kun paljon reissattiin kisoissa ulkomailla niin voihan sitä tavaraa roudata paljonkin mukaan, mutta kyllä 2-4vkon reissu menee aika vähälläkin kun vähän karsii ja pyykkiä voi pestä monella isommalla leirintäalueella jne jne. Nytkin lähdemmä Rodeilemaan Mantorpiin ja siitä 10pväksi ruottiin lomalle ja kyllä yhdellä pikkukassilla pärjää ja ostaa lisää jos tarvii.
   
 19. Mrs Sippi

  Mrs Sippi 1st gear

  Meillä bussin takaosaan ahdettiin kaksi junnudragsteria, yksi PSB ja varikkoskootteri. Vaatteita ja henkilökohtaista kamaa kullakin oli kassillinen, mutta 6xkassi on jo kuusi kassia jne. Lisäksi pöytä, tuolit, työkaluja, varaosia kolmeen vehkeeseen, telkkari, pelikonsoli, grilli jne. Kaksi viikkoa bussissa varikoilla voi olla muuten aika tylsää (pikku)pojille, jos sataa.
  Pääsivät lähtemään yhden aikaan viime yönä ja yhdeksän jälkeen tuli soitto, että ovat melkein perillä. Ei tommosella 12-metrisellä bussilla kauheesti viitti hurjastella näillä polttoainehinnoilla, vaan nätisti pitää ajella.
  Yöllä oli kova sumu, muuten, joten yökulkijat, ajelkaa varovasti.
   
 20. Slow66

  Slow66 1st gear

  Paikallislehdessä oli tänään otsikko: "Mopoilija puhalsi 2,15 promillea". Ei kai tällä vaan ole yhteyttä Mopoilijan poisjääntiin.... :rotfl: :poff:

  Ja tää oli ihan oikeesti vaan vitsi...

  Iltapäivällä pitäisi junan keula suunnata kohti Kalajokea.
   

Kerro tästä muillekin!