Minkä Buickin kapselit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Big_Easy, 6.11.2007.

 1. Big_Easy

  Big_Easy 1st gear

  Ostin kesällä peltivanteille peltiset koristekapselit. Ostohetkellä katsoin, että kapseleissa lukee "Buick motor divicion", ja keskellä oleva vaakunakin vaikutti samanlaiselta kuin oman Electran keulalta löytyy, mutta kun kattelin kotona vähän tarkemmin, niin vaakuna onkin erilainen. Minkähän mallin kapselit ovat kyseessä? Tuossa kuva http://koti.mbnet.fi/~levabros/overdrive/buickin_kapseli.jpg Laitan ne joka tapauksessa vanteille, olivatpa minkä vaan mallin, mutta olisi kiva tietää minkä mallin vaakuna tuo on, kun olen niin helv**in utelias :D Kiitosta jo etukäteen, jos joku osaa auttaa näinkin turhassa asiassa :rotfl:
   
 2. CJ-57

  CJ-57 Gearhead

 3. PauliP

  PauliP 1st gear

  Täällä olisi sopiva auto tuollaisille kapseleille, '72 Electra. Mikä auto sulla on, kiinnostaakohan mikään vaihto?
   
 4. Big_Easy

  Big_Easy 1st gear

  Minkälaista vaihtoa tarkoitat? Oma auto on 1986 Electra, eli vähän tuoreempi, kuin mihin nuo kapselit "kuuluis". Melko kalliilta vaikuttaa noi kapselit ton sivuston mukaan (75$ kpl), itse ostin nuo 4 kappaletta 22 eurolla 8) , tosin pikkusia klommoja on ja vähän ruostettakin.
   
 5. PauliP

  PauliP 1st gear

  No maksaahan ne nettikapoissa ihan mureasti. Meillä on '72 Electra ja siinä '68 kapseleita kolme. Voisin tarjota vaihdossa vaikka Buickin 15" viisipuolavanteita, sellaiset olisi ylimääräisinä. Tai rahaa. Laita yv. jos kaupankäynti kiinnostaa.
   

Kerro tästä muillekin!