Minkä vuosiluvun jenkeistä et pidä paljoa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ruumis, 21.11.2005.

  1. pas2

    pas2 Gearhead

    Mun silmää ei oikeen miellytä 40-luvun tuotteet. (mutta siis '49 on jees ja meneekin mielestäni jo 50-luvulle).
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Nämä Uudemmat 90-05 ei mielellään.
     
  3. Make.S

    Make.S Gearhead

    70 luvun loppupään+80 luvun autot=Yrjöövä hymiö
     
  4. pas2

    pas2 Gearhead

    No siis nythän oli puhe autoista :D

    1976 jälkeen ei ole tainnu olla markkinoilla kivan näköistä massa-autoa paitti Warre mut sehän on vuodelta 1967...
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    amerikassa valmistetuista autoista

    aikakautena 1985-1990 on heikoin kausi, erityisesti mopareissa.

    yleisesti automalleista TILA-autot. yäks.

    joitain esimerkkejä.
    1995-99 neon on ruma!
    2000-luvun gm:t lukuunottamatta buickia ja joitain pontiakkeja
    85-90 mustang joka on melkoinen sierra. sorry musse-kaverit! lohdutukseksi on todettava ettei se tbirdikään tai crown victoria keulavärkki ihan ykkös suosikki ole.

    ja sitten tietysti kaikki geot sun muut lisenssikinnerit!
     
  6. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    1980 ja siitä eteenpäin..paitsi parina viime vuonna on alkanut tulla jotain mistä olen alkanut olla taas mielissään..esim.300C yms.

    ja tietysti hieman tuolta 70-luvun lopusta alkaa näkyä jo noi 80-luvun tyylivaikutteet,jotka ei oikeen iske minuun..

    (30-luvun loppu ja 40-luku on ehkä mieluisinta aikakautta jenkkien muotoilussa ja sen siirtäminen nykyaikaan nykyajan tekniikkaan,Esim.Holden konsepti..mut sitähän täs ei kysytty)

    :odroll:
     
  7. sukeltajakalle

    sukeltajakalle 1st gear

    no mutta 60-luvun lopun ja 70-luvun alun muskeli moparit olivat mielestäni ensimmäisiä hyvän näkösiä muskeleita joita en ainakaan itse katsoisi käyttö-autoiksi.
     
  8. 660

    660 1st gear

    hirveitä lotjia kaikki,etenkin 50 luvulla hyvä kun latoon mahtui ja se älytön bensan kulutus, kehityskin polkee paikallaan edelleen niitä työntötanko moottoreita, täysiä romuja kaikki! :rotfl:
     
  9. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Kautta historian mahtuu joka vuodelle susia ja helmiä, mutta sanotaan nyt että 1971 jälkeen tuli jonkinlainen ankea kausi johtuen tietysti öljykriisistä ja turvamääräyksistä. Toisaalta silloin alkoi myös tulemaan markkinoille kunnon maasturit kuten Blazerit ja Ramchargerit.

    Mutta vuonna 1970 oli lähes kaikki superhienoja :wink:
     
  10. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Tupis on tässä kohtaa oikeassa, mutta ajatelkaapa niitä protomalleja ko valiantista/lancerista jotka eivät päässeet tuotantoon. Ne ne vasta hirveitä ovat varmaan olleet jos tää on se paras....
     
  11. spinout

    spinout Gearhead

    Kaikki Fordit on rumia ja romuja vuosimallista riippumatta, lukuunottamatta 64½-73 Mustangeja. Loistomallit on rumia lotjia kaikilla verrattuna saman konsernin halvempiin merkkeihin, esim. 55-61 Imperial yliampuvia koristemällejä sulavaan Chrysleriin verrattuna ja sen jälkeen laatikoita, 58-60 Lincoln kamala proomu, '58 GM:t liian 'kromisia', '59 Caddy oikeen huono jne.. mutta kun ne laittaa tuonne nykyliikenteen tuulitunnelinissanien sekaan, niin ne muuttuu erottuvaksi ja hienoksi.. :)
     
  12. Ahis

    Ahis Gearhead

    :soosoo: Kromia ei koskaa voi olla liikaa! 8)
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

     
  14. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Aika paha :odroll: ei kyllä tule äkkiseltään mieleen, mitään vuotta jolta ei ois ollu hyvännäkösiä malleja/hyviä lähtökohtia rakenteluun :wink: siis jossei lasketa '80-lukua ja uudempia, mut kasariltakin pitää nostaa yks helmi: '87 Buick Gn <== se vaan on hieno!
     
  15. Cuda

    Cuda 1st gear

    1975 ja 1976 olivat melko mielenkiinnottomia vuosia. Ehkä toi 1975 sitten?

    Seitenkuus oli kuitenkin vielä viimeinen vuosimalli full-size-takaveto avoautoa Eldon muodossa ja seitenseiska sai jo ostaa "Bändittiä". Mut olikos -75 "mitään"? Siis tehtaiden tarjonnasta. Tässä ei kait topikin aloittaja tarkoittanut myöhemmin paranneltuja.
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tähän on kyllä vaikea vastata mut sanotaan että 90-luku tais olla sitä huonointa aikaa. 80-luvulta löytyy vielä hyviä käyttöpelejä ja sitä vanhemmasta tuotannosta suurin osa on ok mut toi 90-luku lie heikon. Nythän suuntaus on ehkä taas vähän parempaan päin, ainakin noissa uusissa malleissa on joitain ihan mukaviakin keksintöjä.
     
  17. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Tarvii sen verran kommentoida omaa näkemystä, et vuoden -54 jälkeen tehdyt on sellasia peruskäyttiksiä. (tästä nyt tulee varmaan kotona sanomista) Mut oon kyl sillee kaikkiruokanen, et tuun hienosti toimeen vaikka -82 LeBaronin kanssa. 8)
     
  18. pas2

    pas2 Gearhead

  19. Cuda

    Cuda 1st gear


    Eihän toi oo kamala! Toihan on aika makee. Ennemmin mä tollasella ajelisin kuin vaik ny uudella Ka:lla. Kun auto on riittävän ruma niin se on jo hieno. :rotfl:
     
  20. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

Kerro tästä muillekin!