Minkälainen vaikutus puristuksiin ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja T.N, 30.7.2008.

  1. T.N

    T.N Gearhead

    Kertokaas viisaammat mikä on vaikutus puristuksiin , jos laittaa ohuemmat kansipahvit chevy sb:hen kun pahveissa lukee -3,2cc . Kone on chevy 350 +030 ja kannet 64cc ja nykyisillä männillä puristus on 9,8 .
    Matematiikka kun ei ole se vahvin laji . Kiitos.
     
  2. sbm396

    sbm396 Gearhead

    ei tee paljoa nousee vähän yli 10
     
  3. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Saattaa kuitenkin parantaa quenchia jos se ei ole paksulla tiivistellä kohillaan ja sitä kautta antaa mutaman lisähepan. Ohuempi tiiviste tosin on tarkempi tasojen laadulle, näin olen ainakin antanut itseni ymmärtää :odroll:
     
  4. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    350 std tasapäämä.,074 pahvi 10,09 /sitten sama ,032 11,15 puristukset.eli noin kilo jos vaihdat vakiot ohuisiin ja n.50 hp
     

Kerro tästä muillekin!