minkälaiset maastorenkaat daihatsu rockyyn?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja toni_b80, 19.12.2002.

 1. toni_b80

  toni_b80 1st gear

  moi!

  onko jollain kokemuksia hyvistä edullisista maastorenkaista jotka kävisivät daihatsu rocky F70 malliin.

  Tällä hetkellä alla on desert marangoni
  235/75 R 15 m+s tubeless renkaat.
  Haluaisin kuitenkin vielä vähän korkeammat
  mutta leveyttä ei tarviis olla niin paljon.
  Pitäis vaan ensin saada tietää että minkälaiset renkaat saan mahtumaan ilman korin korotusta niin että ei ottaisi mistään kiinni.
  Oisko jollain off road harrastajalla hyviä neuvoja?
   
 2. All4x4

  All4x4 1st gear

  Soita KooPeelle Tammisto Vianoriin Vantaalle. Se kyllä osaa neuvoa ja samalla pystyy sulle kertoon renkaiden hinnat ja mallit ja muut. Se että haluu isommat fillarit ja niin, ettei ne ota mihinkään kiinni missään vaiheessa voi olla mahdollista vasta kokeilujen jälkeen. Ja mieti, että mihin käyttöön haluat renkaas (maastoon huvikseen, oikein kunnon maastoajoon vai pääosin pelkkään katu suddailuun)  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: All4x4 2002-12-30 16:18 ]</font>
   

Kerro tästä muillekin!