Missä kaikki jenkkifarmarit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. mazeos

  mazeos 1st gear

 2. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear


  Kyllä niissä taitaa samanlainen kori olla jokaikisessä -85 GM isokorifarmarissa. -80-90 sama kori, -ovet ja luukku. Poikkeuksena -90 etuovet, joissa turvavyöt. Etuovet sopii toki sedanistakin.
   
 3. '82 Le Sabre

  '82 Le Sabre 1st gear

  Ei oo, niin paljon oon kyseisen aikakauden GM-tuotteiden kylkiä hieronut, että esim. ton nimimerkkini mukaisen STW:n ovet olivat erilaiset kuin joskus omistamassani '85 Capricessa. Buikkilaisessa on yks pokkaus enemmän ikkunan alapuolella kuin Chevyssä/Pontiacissa/Oldsissa...
  Tohon Capriceen kävi Oldsin ovi, ikkunan alareunalista oli vaan eri levyinen, mutta vaihtokelpoinen. Sama juttu helmalistan suhteen. Buickissa on ylemmän sivulistan kohdalla pieni pokkaus, jota ei muissa ole???
   
 4. Mopar Madness

  Mopar Madness 3rd gear

  Nopeaa toimintaa.Vakuutusyhtiöstä soittivat ja merkkikorjaamolle mars.No kerrankin pääsee testaamaan "kylän kalleinta" firmaa.Lunastuksesta kysäsin niin jos korjauskustannukset ylittää 70% auton arvosta niin lunariin.Tai paalua käteen ja raato itelle niin saapi muokata makkaran mieleisekseen.
   
 5. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear


  Samat ovet STW:ssä 1980> vuosimallista vuoteen 1989. 1990 malleissa sitten turvavyöt ovissa ja siten ovien rungoissa hivenen eroa.

  1977-79 ovet pintapelleiltään ja mm. ovenkahvojen ja lukkopesien osalta erilaiset. Mahdollisesti myös pintapeltieroa erimerkkien välillä?
   
 6. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  Pikkumustan sain aamulla käyntiin -30c ilman mitään lämmityksiä 8) (toki ei siinä lohkolämppäriä olekkaan) Pääsin kylälle mukavan jyminän saattelemana :p . Kaupassa käynnin jälkeen ei enää jaksanutkaan pyöriä (liekkö akku jäätynyt aamun hinkkauksessa) :mad: No reippaan poikana sitten kävelin vajaan kilometrin emännän työpaikalle ja räjäytin Buikin tulille jolla sitten hoidin loput asiat.
  Puolen tunnin päästä pitää hakea Pikkumusta kotiin kun emäntä pääsee töistä. Lähtee varmaan kuin palmun alta kun tajuaa pääsevänsä kotipihaan seisomaan pois pahasta maailmasta :rotfl: .
   
 7. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  :eek: Ehkä en oo sitten tarpeeks paljon hieronu. Minun Buickiin sopi kyllä Chevroletin ovi ihan hyvin
   
 8. tanhu

  tanhu 1st gear

  kertoisko joku paljo on kaksovisen oven mitta, tai vois ostaa kaksovisen olssin ovet :odroll:
   
 9. golden rocket

  golden rocket 3rd gear

   
 10. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  eikö kellää ois ylimääräsenä kojetaulun muoviosaa eli sitä mikä ympäröi rattia, lämppärisäätimiä, hanskalokeroa?. hanskalokeron alaosa päreinä ja näkyy johotus. onx se ovelta ovelle yhtä osaa vai kaksosanen? Jos kaks osanen, tarvetta hanskalokeron puolelle. ihan sama paljonko maksaa, särkijä kustantaa enkä se ole minä.
   
 11. Buick55

  Buick55 Gearhead


  Mulla on irrallaan sellainen -85 Capricesta joka on pitkänomaisella nopeusmittarilla ei siis ole erillismittareilla,varmaan joku "neekerimalli",on yhtenäinen kojetaulun levyinen,jos kuulostaa samalta niin voin vielä laittaa kuvan?
   
 12. Mopar Madness

  Mopar Madness 3rd gear

  Missäpäin suomea?
   
 13. '82 Le Sabre

  '82 Le Sabre 1st gear

  ...ja vitut, se oli kyllä niin että toi pokkaus, mitä tossa tarkotetaan jatkuu oven etureunasta LOKASUOJAAN buikissa... Voi rähmä sanois Spede nyt... onX tääl semmosta hymiöö missä ammutaan itteensä päähän? Semmonen tähän kumminki.

  :oops:
   
 14. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Kyllä, BOP farkuissa. Ovet samat kaikissa farkuissa, ja sedaneista käy etuovet. Sedan malleissa ei lokasuojaeroja ole.! Caprice farkussa siis samat loksut kuin sedanissa.
   
 15. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  laitoin sulle yv:n
   
 16. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Ja jos toi ei nappaa, niin mullakin ois tommosia kaksi erilaista vaaleanruskeaa ja yx tumman sininen... :)
   
 17. golden rocket

  golden rocket 3rd gear


  Pistin yv:tä
   
 18. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  [​IMG]

  tää on se kohta mikä tarvitaa. hanskalokeron alapuolelta.älysin tänää kahtoo tarkemmin, se o ruuveilla tai vastaavil kii. gm:lle soitin ku se on lähimpänä. selviää alkuviikosta
   
 19. taunusstyle

  taunusstyle 2nd gear

  voe perse mun farkku kuluttaa enemmän matka ajossa ku kaupungissa,160 kilsaa tuli ajettua matka ajoa ja bensaa meni 35 litraa ja motin pitäs olla täysin säädöissä :eek: tuo alkaa oleen melko törkeetä kulutusta,voiskohan tuo johtua tihiästä perästä ja siitä ettei turbaani lukko ole toiminnassa
   
 20. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Onhan tuo aika korkea kulutus, oma vie 14-20 litraa satkulle.
  Matkaa ei tule ajettua oikeastaan yhtään. Kaikki kylällä pyörimistä.
   

Kerro tästä muillekin!