Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Eilen tuli paperit, ja niistä selvisi,että auto on uinut Suomeen v 89 ja poistunut rekisteristä jo v 95. Ilmanko oli niin ehjä ja ruosteeton. Pitääpä kattella hallilla, paljonko on mittarissa. Voi olla kaikki mailit näkyvissä.
     
    12345678910 tykkää tästä.
  2. fennia

    fennia Gearhead

    Löytyiskös keltään -83 Buick Le sabre estate wagoniin noita puskurin ja korin välisiä muoveja? Taakse on kulmapalat, kaikki muut puuttuu. Voi yv llä tarjota harrastaja ystävälliseen hintaan, tai vaihto muihin osiin (löytyy 86 caprise stw & Delta 88 purettuna).
     
  3. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Kaverilla Caprice Cadillacin 368 -koneella, onpa mukava ajaa kun vääntää mukavasti!
     
    Karpov tykkää tästä.
  4. Rockpatrol

    Rockpatrol 1st gear

    Mites sivuvilkut lain puitteissa menee.. Nyt capricessa vain alhaalla puskurissa. Keula on sellasta mallia että sivuvilkkuja ei ole. Vuosmalli -83.
     
  5. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Katsastajankäsikirja sanoo että 1.1.1985 käyttöönotetuissa tai sen jälkeen on sivusuuntavalot pakolliset....
     
  6. ozzy-

    ozzy- Gearhead

    86 electran erittäin moderni ja mielenkiintoinen elektorinen puhalluksen/ilmastoinnin/lämmönsäätö paneeli huokuu toimimattomuutta..

    Olisko kenelläkään ylimääräsen sitä etuvastus/piirikortti hässäkkää joka tulee puhallin koteloon? Saapi soittaa, jos on joutilaana moinen: nol nel viis 3 I 9 I I 6 4
     
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    oli ruoja pariviikkoa seistessään tyhjentäny akun? no eilen ladattua akkua tilalle niin selvisi että sisävalot palaa kokoajan?? yöllä oli eukko heittäny auton tallille jotta pääsee taas selvittelemään sähköjä niin ilmoitteli ettei takavalotkaan pala??? etuparkit kuitenkin palavat kuulema? että mitähän witt.a taas? palas saakeli kokopaska ni ei tarttis johto kerrallaan uusia metron sähkövirityksiä:mad: hitto kun ei ois oikeen aikaakaan ton selvittelyyn mutta pakko kai se on? harrasteauto joutanee valmistumaan syksylläkin:confused:

    tästähän paloi kuskin jalkatilan sisävalon johdot ilmeisesti lampunkantaan epähuomiossa laittamani liian ison polttimon takia n. kuukausi sitten? kerkesin kuitenkin silloin nopeasti akulle ja sain johtopalon etenemisen estettyä suht lyhyeksi? tämän jälkeen kuitenkin muut valot pelasivat normaalisti n. viikon jonka oli ajossa normaalisti ennen emännän lomia?
     
  8. jariha

    jariha Double Gearhead

    Palanut sulakehan sieltä taas löytyi ja jossain siis on oikari? Takavalojen johtosrj:n irroituksen ja takaisin asennuksen jälkeen ei taas sulake palakkaan? Kattovalo elää omaa elämäänsä välillä ollen sammuksissa ja välillä kokoajan palaen siihen asti kun laittaa parkit päälle? Kuskinpuolen ovivalokatkaisijassa oli johto irti ja sulanut myös? Jos ensvkolla ois inspistä ruveta purkamaan johtosarjaa johon se palanut johto menee ni eiköhän se vikakin sieltä löydy?? Muttakun sinne ei mahu ja mittaristo ei irtoo:( tai siis lähinnä vaijeri?
     
  9. G20

    G20 Gearhead

    Elä pentele polta sitä muuten ette pääse millään kesän tapahtumiin!!! :D
     
  10. jariha

    jariha Double Gearhead

    meinaa olla herkässä nyt käyttökulkineitten kanssa? ostan prkl dokkerin ja ajetaan sit sillä:D harrasteajot sit vaikka luimulla??
     
  11. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Tulipahan revittyä puukyljet pois, yllättävän helposti läks kuumailmapuhallinta apuna käyttäen.. Kuskinpuolen takakupeesta läks tosin maalit samalla mutta maalata tuo pitäis muutenkin.

    Oliskohan ~7h ottanu aikaa kaikkinensa.
     
  12. golden rocket

    golden rocket Gearhead


    hyvällä tsäkällä sieltä teipin alta löytyy huippu siisti maali pinta. itte kanssa kuumailmalla yhestä varkusta teipit poistanu ei niitä muulla taida saadakkaan mutta jokatapauksessa kuluneen teipin alta kuoriutu siisti auto.
     
  13. jampero

    jampero 1st gear

    Mistäs kannattaa kysellä 307 koneen pakosarjojen yhdysputken pultteja ja muttereita?
     
  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    jos jollain on alkuperäinen ehjä 307 sopiva rokkesterin kaasari joka tiivisteitten vaiholla toimisi ja jossa pensalähtö eteenpäin myös mittaristoa saa tarjota kohtuu hintaan tietty??? laittakaa yv:llä rohkeasti kai näitä jollain on purettunakin? ja vuosimalli on siis -90, vaikuttas tuo sähköongelma kohdistuvan mittaristoon??
     
  15. Jonza

    Jonza 1st gear

    Mä katellu samoja pultteja, vuotaa mulla hieman.. päädyin tulokseen et suomesta ei taida saada.. ebaystä varmaan tilailen itse.
     
  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    403 sopii kyllä niin ai että. Jonkun tovin tuokin ollut myynnissä. Ei taida ihan kesä vielä olla kun ei kauppa käy noissa pitkäkatoissakaan vaikka hinta ym on linjassa.
     
  18. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Jep, ei ainakaan kuvien perusteella vaikuta pahan hintaiselta ottaen vielä huomioon, että on pehmeä penkkinen henkilöauto.
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jostain syystä viimiset pari vuotta ei oo hintalapussa juur näkyny onko henkilöauto vai ei.

    Jostai syystä ne valmiiks mattamustat ja potkitut menee helpommin kaupaksi kun siistimmät yksilöt, vaikka hinnat on ihan tasan.
     
  20. xarper

    xarper Gearhead

    Saman huomannu itenkin 2000€ +/-200 saanu käteen parista vuoden sisällä pakuina eikä henkilöautot tunnu sen kalliimpia olevan nekään ja näkee siistimpiäkin välillä myynnissä halvemmalla mitkä sit roikkuu jostain syystä siellä.
    Nuo myydyt ei oo olleet täydellisiä ulkosesti mutta teknisesti kyllä ihan kymppejä ja alkuperäsiä räpeltämättömiä, se tuntuu olevan jotenkin se juttu et siellä ei oo mitään virityksiä ja kikkailuja konehuoneen puolella.
     

Kerro tästä muillekin!