Missä kaikki jenkkifarmarit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Nyt kun on perjantaista asti ajeltu hymyillen ni...

  Olisko mitää yleistä hommaa millä näistä on tapettu noi kulmavalot ja purkurin valot palamasta jatkuvasti. Puskurissa palaa ny kirkas parkki ja reunassa vilkku. Myös tuo kulman valo vilkkuu. Haluisin ne palauttaa myös palamaan jatkuvasti. Muutoksen sieltä varmasti löydän mut jos jollain o kokemuksia ni menis varmasti helpommin

  Myös sais tarjota halpoja 16" 5x127 vanteita
   
 2. jariha

  jariha Gearhead

  eiks sen kuulus noin ollakki? meillä rupes takajarrut menee jumiin yhen äkkiä normijarrutuksessa? keväällä vaihettiin etusatulat, etuputket, takajarruvaijerit ja nyt sitten normaalisti 3tkm myöhemmin ollaan prkl:een takapainosia? oisko kengät kaukana ja ilimoja?
   
 3. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Juu nyt on semmonen kun suomessa tehtyjen muutoksien jälkeen. Nykyään pitäs saada olla semmonen kun aikoinaan ollu ku tehtaalta on ajettu ulos.
   
  jariha tykkää tästä.
 4. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Minä palautin vm.1985 Capriceen alkuperäiset jenkkityylin parkit ja vilkut. Kyllä ne alkuperäiset maahantuojan katkomat johdot löytyi johtosarjan suojaputkien sisältä ja kun purki Hellan releet ja rosvoliittimet ym. viritykset pois ja yhdisteli alkuperäiset johdot, niin alkoi toimimaan kuten ne on alun perin olleet. Kytkentäkaaviosta käy ilmi. Se taika että parkit palaa ja sammuu silloin kun vilkku syttyy, oli siinä maajohdossa. Eli kytkentäkaavio esiin, ja jos ei korjaamomanuaalia löydy niin voin yrittää jakaa kuvan kaaviosta...
   
  Camino'79 ja jariha tykkäävät tästä.
 5. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Löytyi netistä tällainen: http://repairguide.autozone.com/zne...00c152/80/09/91/8e/large/0900c1528009918e.gif

  Eli jos selvennän tuota aiempaa lausuntoani, niin kun vertaa tuota front marker ja turn indicator johtoja niin turn indicatorille tulee musta maajohto sekä vaaleansininen johto johon tulee +12 kun vilkku syttyy, ja side markerille tulee ruskea johto johon tulee kokoajan +12 sekä vaaleansininen johto joka on normaalisti maa muutta vilkun syttyessä +12, eli silloin parkkivalo sammuu kun vilkku syttyy...

  Olikohan Capriceissa vuosimallieroja, että joissain on puskurissa vilkkuparkki kakslankapolttimolla ja joissain erilliset....no idea on kuitenki sama.
   
 6. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Kiitoksia! Pitää kelien salliessa alkaa purkaan ja tutkia jotai johtoja oli vedetty lamppujen välillä. Econolineen rakentelin orkkis valot kuntoon ni tietysti kaikki johdot oli katkottu 3mm liittimen vierestä
   
 7. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Joo itseasiassa minäkin jouduin ostamaan uudet lampun kannat, toki se ei +30v vanhaan suomiautoon ole huono homma muutenkaan. Edullisia kuitenkin olivat, vaikken enää muista oliko nippelit.fi vai rockauto mistä ne tilasin. Aluksi tuntui ettei niistä mustuneista johdoista ota selvää mutta asetonirätillä kun niitä pyyhki niin hyvin löytyi alkuperäiset värit.
   
 8. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Juu no täältä on nii pitkä liikkeisiin ja kun oli purettuna ni tinasin jatkot ja sukkaa päälle. En tiä sit vaatiiko noi palautukset oikeesti muutoskatsastuksen. Ja mites se menee et onko toi keltanen kulma parkki vai äärivalo
   
 9. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Luulen että se kulma on äärivalo ja puskurissa oleva on parkki. Ei pitäis vaatia muutoskatsastusta. Sellasena kun tehtaalta on lähteny pitäis olla ok nyt myös Kekkoslovakiassa.

  Myin oman pois silloin ennen tätä muutosta ja laitoin etuvaloihin sokeripalan ja irtopiuhaan teipin missä luki ”jenkkiparkit” eli halutessaan saa kytkettyä vanhan Suomi-version jenkkityyliseksi :cool:
   
  Muokattu: 3.10.2019
 10. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Econolineen kyselin ni kuulemma olis pitäny muutoskatsastaa. Joten vaihdellu aina leimalle polttimoita
   
 11. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Mä täällä kysyin katsastuksessa kun tuli toi valomuutos niin sano et laita vaan polttimo tohon oranssiin etukulman valoon et nyt saa toimia alkuparäset systeemit ja ilman mitään muutoskatsastuksia.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 12. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Joo ja Dottia/E:tä saa olla kuulemma ristiinkin eli DOT:in kanssa on ok olla vaikka e-hyväksyttyjä DRL:iä tai lisävaloja tms
   
 13. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Olisko kellää ratin keskiöö ylimääräsenä. Momo luisi ym pienellä sovitteella?
   
 14. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Nyt kävi sillai et kämppä palo. Jos joutuu kalustoo hävittää ni kinnostaako täälä ketää 88 farkku caprice? Hiljan leimattu toimiva mut säätää vähän tarvis. Ei siistein muttei pilattukaan.
   
 15. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Voi helvetti. Voimia ja jaksamisia!
   
  Gary Grand, chevytb02 ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 16. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Ai saatana! :eek: täältä kans voimia! Toivottavasti ei tullu henkilövahinkoja? :confused:
   
  Gary Grand ja chevytb02 tykkäävät tästä.
 17. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Kiitoksia teille! Heräsin onneks ennenku oli myöhästä sain koiran turvaa ja palon sammutettua. Mut noki savu ja lämpö tuhos sillai et kaikki uusiks lattiasta kattoon. Mut juu ei onneks henkilövahinkoja.
   
  Jooli, Gary Grand, hevimies ja 1 muu tykkäävät tästä.
 18. 62chevy2

  62chevy2 3rd gear

  Mites onko tuollaisessa 307 sähköohjatussa orkkiskaasarissa mitään tyhjäkäyntiseoksen säätömahdollisuutta? Tuntuu, että haiskahtaa. 86 caprice kyseessä.
  Koneessa kaikki saastelaitteet paikallaan paitsi että hihna ei kierrä ilmapumpun kautta.
   
 19. fennia

  fennia Gearhead

  Jos on sama rokkesteri kui -83:ssa
  Niin solenoidin pitäis hieno säätää lambdan mukaa. Saa sieltä sen perus säädönkin ruuvailtua kun poraa ne tulpat eka auki.
   
 20. fennia

  fennia Gearhead

  Veikkaan silti, et se on ryyppy, mikä siellä ei aukee tarpeeks
   
  jariha ja Camino'79 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!