Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

 1. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Onhan nämä toki olleet 10 vuotta jo nosteessa, euron kilosta kahteen euroon kilo ei toki vielä leivälle lyö, mutta kiva huomata/tietää, että jossain saattaa saada rahansa takaisin, esim. Uudelleen maalauksesta muullakin kun mattaspraylla. Antaa motivaatiota entistä näitä laadukkaasti.
   
  Gary Grand, Kustom STW ja maverick999 tykkäävät tästä.
 2. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  (CSR-96) Luumäki 23.07.2022

  [​IMG]
   
 3. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Jostain joskus lukenut, että suomessa olisi ollut suhteessa maailman eniten näitä Caprice farkkuja.

  Isoin ero valmistusmäärissä sedan - stw välillä taitaa olla vuonna 1990, jolloin sedania tehtiin 211,552 kpl. ja farkkua vain 12,305kpl.
   
  Kustom STW, Stance ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 4. viri-viri

  viri-viri 2nd gear

  Alkaa kanssa puukylkikuume nousta... vaikkei tämä myyntiosio olekaan, niin jos joku haluaa vaihtaa ehjän ja siistin Buick farmarin vastaavaan sedaniin niin YV:tä voi lähettää!
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 5. Lake 2.0

  Lake 2.0 1st gear

  Minulla on myös GM farmarikuume, hankinnassa olisi hyväkuntoinen 1991-1996 GM farmari, etusijalla 1994-1996 LT-1 koneiset. Tosi paljon on vähentynyt nämäkin Nettiautosta. Muutama hyvä siellä on ollut, joita olen katsellut, mutta saa tarjota minulle virallisten myyntikanavien ulkopuoleltakin.
  Aiemmin minulla on ollut kaksi 80-luvun Caprice farmaria, ja kaksi sämpylämallin sedania. Niillä tuli ajeltua 12 vuotta putkeen kaikki ajot. Tuollaista sämpylämallin farmaria siis ei ole vielä ollut minulla. Omaan silmään ne on tyylikkäitä autoja :) Paitsi export mallien takaosa on pilattu sillä tökeröllä takasumuvalo-peruutusvalo paneelilla :rolleyes:
   
  Stance tykkää tästä.
 6. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  (NFI-38) Utti 15.09.2022

  [​IMG]
   
 7. Stance

  Stance Gearhead

  Joo on kyllä vähissä sämpylät liikenteessä tänä päivänä. Joka kerta säväyttää kun näkee Capricen tai Roadmasterin tiellä, se koko yhdistetty muotoiluun on aika poikkeava yhdistelmä. Ehdottomasti säilytettäviä nuo viimeiset isot erillisrungolliset.
   
  Lake 2.0 tykkää tästä.
 8. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Tosiaan hankin tuon edellisellä sivulla näkyvän LT1-farkun, ihan mukava vehe on, vaikka Foordisti olenkin. Hirveä läjä pikkufiksejä tullu tehtyä ni kohta alkaa olla suhtkoht kaikki mintissä.
  Lisävalot on pakko hankkia talvea varten, noilla kynttilöillä ei nää hitto mitään. Mun Mercuryn sealed beamitki on paremmat.
   
  Lake 2.0 ja Stance tykkäävät tästä.
 9. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Onko niitä sitten ollut joskus erityisen paljon? Suurin osa tänne tuoduista on varmaan vielä olemassakin.

  Muutamaan vuoteen näkynyt:

  2x Roadmaster farmari
  1x Caprice wagon
  4x 1991-1992 Caprice sedan
  1x Caprice 1993-1996 sedan

  Lisäksi ei ainuttakaan Custom Cruiseria, mutta kyllä kaksi Fleetwoodia 1993-1996 samalta ajalta. Vaikka Fleetwood onkin jo ihan oma lukunsa.
   
 10. Lake 2.0

  Lake 2.0 1st gear

  Olihan niitä aikoinaan 90 luvulla, kun olin vaikutuksille altis teini, synnyinseudulla Iisalmessa paljonkin liikenteessä. Sieltä sain innostuksen ja mieltymyksen näihin GM farmareihin. Yhden erityisen farmarin muistan niiltä ajoilta; se oli joku 80-luvun alkupuolen Caprice farmari, lähes mattamusta ja etuovissa luki keltaisella teksti CORONER :) Se näky viimeistään sai minut sellaista autoa haluamaan enemmän kuin mitään muuta. Edelleen vieläkin sama mieltymys on, vaikka nyt viimeiset 4 vuotta olen harhaillutkin muunlaisten autojen parissa.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 11. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  / juu Tapsalla oli sellainen ja silläkin ajettiin ympäri vuoden.
   

Kerro tästä muillekin!