Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    En muista että farmaria olisi tuoreeltaan koeajettu. Sedanista oli ihan lyhyt juttu Tekniikan Maailmassa ja Tuulilasissa oli syksyllä 1991 (vai oliko seuraava syksy?) vertailu jossa Caprice otti mittaa sama hintaisista muista autoista. Taisi olla pari muutakin uutta jenkkiä mukana. Caprice oli tietenkin toimittajien mielestä karmea ajettava, huono ergonomiaan jne. ja hävisi vertailun.
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Oho!! Miten tämmönen on päässy jäämään välistä huomaamatta? Ilmeisesti silloin ei oo moiset nykyautot jaksanu kiinnostaa. Laitetaan lehti etsintään josko löytyisi jopa omista arkistoista.
     
  3. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Digiversion luulisi ainakin löytyvän, jos olet tilaaja.
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Ei tarvihe olla ku 17-20M Ford niin on jo liikaa Jenkkihapatusta TM ja Tuulilasin toimittajille. Pistäänpä lehti etsintään.
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Ka en ole tilaaja valitettavasti vaikka monesti lehti tulee ostettua.
     
  6. Holley

    Holley Gearhead

    Mulla onkin muuten se TL 1991, mutta olen sen vertailun aktiivisesti unohtanut! Oli sen verran ärsyttävä. Mutta ei pidä näitä yleistää: Tekniikan Maailman Jarmo Sukavan juttu Buick farmarista 15/1990 -lehdessä (se laatikkomalli, 1985 vm käytetty auto siis oli) oli loppujen lopuksi hyvin positiiviseen sävyyn kirjoitettu ja tosiaankin sama Jarmo Sukava ajeli Mineillä rataa ja F40 Ferraria seuraavana vuonna. Jopa Mobilistissa vuosikymmenien päästä olleessa jutussa hän mainitsi, että oli mm. tykännyt farmari Buickista, se oli minusta jotenkin hienoa.
     
    Ismoskosmos tykkää tästä.
  7. mjm2

    mjm2 3rd gear

    https://supermarket.fi/wp-content/uploads/2022/01/VM1112.jpg

    4/21 Klassikot-lehdessä Ford LTD '89, oli ajettu muistaakseni joku 50tkm, 1.omistajalla ja hänen pojaltaan näihin päiviin saakka.

    Olivat ostaneet jenkkilästä jonkun välittäjän kautta v.1990, kun vanhan ylivuotisen 1989 -mallin oli saanut sopivasti. Rahat oli pitänyt lähettää ennakkoon, ja sitten lievä kuumotus otsalla odoteltu että tuleekohan sitä autoa koskaan..
     
    JYR, Ismoskosmos, SARKERI-71 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo ei oo kauaa ku luin taas tuon jutun.
     
  9. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Jos joku haluaa kaivella noita TM:iä divareista niin se Sämpylä-Capricen tyyppäys oli numerossa 9/1990 ja LTD:n numerossa 02/1991.
     
  10. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    (UA-419) Hamina 04.03.2023

    [​IMG]
     
  11. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    [​IMG] laitampa omanki rojektin esille:p
     
    Kustom STW, Gary Grand, Marklin ja 1 muu tykkäävät tästä.
  12. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tää on hieno yksilö, tai siis ymmärtääkseni ei Suomessa montaa muuta oo isolohkolle leimattuna. Tämähän oli jossain vaiheessa @SauliK:lla, eikö?
    Itsekin olin jossain vaiheessa about 10 vuotta sitten tuota ostamassa, kun oli Nettiautossa muistaakseni rapiat päälle 2000€ tarjolla, mutta myöhästyin päivällä.

    Jostain syystä muuten ainakaan mulla ei kuvat näy suoraan, mutta klikkaamalla avautuu.
     
  13. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    Juu saulik:lta tuon ostin 2015. Oli sillon käyntikuntonen mutta leima kylmänä. 2016 keväällä sain katsastettua ja ajoin vuoden käyttiksenä, jäi sitten seisomaan muutamaksi vuojeksi kunnes nyt inspiraatio taas iski. Nyt vaihtuu väri mustaksi ku muutenki ovet joutuu vaihtamaan. Koneena oldsin 350 ja th400 loota perässä
     
    Kustom STW, SauliK ja Marklin tykkäävät tästä.
  14. Savonjordani

    Savonjordani 1st gear

    Täällä Savossa röhnöttää kylän ainoa sämpylä farmari caprice omassa pihassa. (Pahoittelut, kun en kuvaa osaa tähän laittaa.)

    https://aijaa.com/gTXp3y
     
  15. SauliK

    SauliK Gearhead

    joo tuo taunusstylen cruiseri tuli minun matkassa hämeenlinnasta lappiin vuonna 2011 muistaakseni, oli niin aikaista kevättä että taisi juuri pääsiäisen aikoja olla. 455 projektin sai sen matkassa myös. siitä tämä koko homma on aikanaan lähtenyt liikkeelle, paljon hyviä muistoja liittyy tuohon autoon

    itse asiassa tuosta autosta isolohkon tieltä jäänyt 307 on nyt mulla tuossa deltassa paikallaan ja taitaa se 350 olla sulla mikä jäi taas deltasta aikanaan isolohkon tieltä :)
     
    Marklin, taunusstyle, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. Juicci

    Juicci 1st gear

    Rupiaa täällä pohjoisessakin kelit olemaan sillä mallilla jotta voi ottaa kohta farkku capricen liikenteeseen. Viimestään vappuna tarkoitus ottaa ajoon. Saas nähdä näkyykö muita pitkäkattoja liikenteessä ja mitenkä monta tänä ajokautena täällä Oulun seudulla. Vähentyneet ovat myös täällä päin suomea....
     
  17. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Missä kaikki jenkkifarmarit? No puolaan on ainakin yksi ihan uudenveroinen eksynyt. FIN tarra takaluukussa.:D Heinäkuu 2021 Puolassa joku kuvannut ja Puolan rekisterissä.

    Tästä tulee yllättäen mieleen se kauan Helsingin seudulla myynnissä ollut hyväkuntoinen Caprice samalla värillä. Mutta nyt kun ajattelee onkohan se juuri ollutkin viimeksi myynnissä keväällä 2021.o_O Ettei vaan olisi sama auto.
    https://www.instagram.com/p/CRO2N9zFQQU/
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  18. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Haaparannalla :D Kaks tarttui tänään kuviin ja kolmannenkin näin tankilla.

    [​IMG][​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  19. caprice307

    caprice307 Gearhead


    Täällä yksi.
    6.5D.
     
    6PPC tykkää tästä.
  20. mjm2

    mjm2 3rd gear

    @ 4.45 alkaen juttua piilofarmareiden mielivaltaisista muutoskatsastuksista 80-luvulta, joku taisi tätä klippiä muistella jossain keskustelussa:



    11:00 alkaen sitten autoja.
     

Kerro tästä muillekin!