Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    onko kellään farkussa 3-pistevöitä takana? siis tehdastekoisia?
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    On.
     
  3. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Kyllä.
     
  4. mke77

    mke77 Gearhead

    asiast lentokoneesee!!

    onkos kukkaa NYT hiljakkoin käyny kysyy saako tuommosest farmi-pakust tehä picappii?? täällähä oli joku topicci mis oli moiset kuva? mut tuskimpa oli "leimapeli"

    kas kun mulkukal tulli tänäpä taas 80-sarjan land cruiseri vastaan mikä oli pic-upp :eek:

    täs kylil o pyöriny aikanaan bj 40 pic-up...valkone 80-sarjane pic-up..ja sinine 80sarjane..ja tänäpä tuli sinine 100-sarjan(vai onks se kanttilamppu 85:ne :oops: ?)

    3-4vuot aikaa kysyin piuuuttaan et jos kaikemaailma mersu-paku farkuist saa tehä pic-upin...ni miks ei leppäjeepist?? ja vastaus oli jotakuinki "ei siittä saa kun on poikkeusluvalla"tai jotain siine päin...ei muista enää...

    entä jos ...kun kaikkee tulee mieleen ni 2d farmi?? noin ninku delivery..tai nomad tyyppine :D
     
  5. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    2 projekti-pikkaria on tullu bongattua nettiautosta, kumpikaan ei ollu kilvissä. se sininen buick oli tosi siististi toteutettu ja siinä mattamustassa oldsissa taas oli joku keksiny tunkee takaluukun b-tolppien väliin, tais olla avattava takaikkunakin :lol: itsellä taas ollu piru mielessä, saisko tehtyä mega-cab pikkiksen mutta ei taida piisata lavassa enään mittaa pakuksi. mutta entä henkilöautona? pehmeepenkkiselle rälläkkää ja tavaratila lavaksi?
     
  6. rainbow6

    rainbow6 3rd gear

    Täälläkin on.
     
  7. pällinkutka

    pällinkutka 1st gear

    mul on caprice joka o rekisteröity vaan kolmelle.. eli takapenkistä ei oo jäljellä ku selkänojan runko
     
  8. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    onkohan niissä kaikissa paikat yläkiinnikkeelle? ei oo tullu purettua verhoiluja koskaan. lähinnä mietityttää mahdollinen käyttö tulevaisuudessa perhevankkurina...
     
  9. '82 Le Sabre

    '82 Le Sabre 1st gear

    Jos kyseessä on muuan '82 -mallin Le Sabre, niin se on mun entinen. (eka jenkki vieläpä :D)

    Tosin multa se lähti vuonna 2005, ja IHAN FARMARINA... järkytys oli suuri kun näin sen sitten vuosi hukkaamisen jälkeen nettiautossa, pari kertaa mällättynä ja lava-autoksi raiskattuna :x

    mut tää oli vaan mun mielipide auton NI-618 kohtalosta...
     
  10. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Ei näistä kyllä mitään jären hienoa pikkistä saa millään, ellei ala järjettömään peltisavottaan, ja siihen hommaan varmasti löytyy parempiakin lähtökohtia. Ei tämmöstä kansallisaarretta sua lähtee pilkkomaan.. :soosoo: :odroll: 8)
     
  11. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    [​IMG]


    Mikä tuo tossa öljyntäyttöputken takana oleva juttu on? Näyttäs sille että jotain siitä puuttuu.
     
  12. chevy.

    chevy. 1st gear

    toi oli minunki entinen sulta se tais sillo jyväskylään tulla mulla ollessa taksi täräytti kylkeen ei tosin mennykun takaovi huonoks mistä mahtas kuvia löytyä muunnoksen jälkeen ihan mielenkiinnosta
     
  13. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Polttoainehöyryn venttiili, josta menis letku aktiivihiilipurkille (konehuoneessa apparin etukulma) ja purkilta menee tankiin. Eli noita saastevermeitten kierrätys juttuja.
     
  14. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    voi vittu, oli sit jättäny isännän kotpaikalleen, lataa kunnolla, EI KUULEMMA VOI AKUSSA OLLA VIKA ( oli ollu aika kuiva) eikä puola vaikuta,mihin vittuun se voi ne virrat hävittää. ens kuus alkas työt eli ois kiire ehtiä vika.
     
  15. G-MAN

    G-MAN Gearhead

    Vuoteen ´88 asti takana lannevyöt, ´89 ja ´90 takana kolmipistevyöt. Tuskinpa noissa vanhemmissa on paikkaa yläkiinnikkeille.
     
  16. Banzuik

    Banzuik Double Gearhead

    Pitäs löytää uudet kattotelineen tiivisteet puikkiin mut ei löydä nippeliltä?!
     
  17. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    hae biltemasta yleismittari, laita se näyttään amppeereja, toinen johto akun napaan ja toinen kaapeliin. sitten vaan nyppimään sulakkeita irti yksitellen ja kun amppeerit putoo niin sen sulakkeen takaa löytyy todennäköisesti vika. näin olen ainakin itse etsinyt katoavaa sähköä. jos ei löydy niin pistä päävirtakatkaisija ja vedät auton pimeeks kun jätät parkkiin?
     
  18. ktech

    ktech 3rd gear

    onhan sille akulle tehty rasitustesti? saattaa olla kenno oikosulussa vaikka napajännite näyttäisikin yli 12V.
     
  19. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    jöytyskö keltää -84 gm farkuissa olevan kaasarin räjäytyskuvaa. se päälle jäävä ryyppy sidottii rautalangal ja huomattii et tyhjäkäynnil kaasu hirttää, kaasaris oli säätöruuvit kummallaki puolel joita kiertämäl saatii tyhjäkäynti ees jotenkii tolkkuunsa mut sais olla vielki pienemmällä mut ku ei saa säävettyä.
    ei tietoa onko tehty rasituskoetta ,isäntä ollu ton kimpus.sillä on aina ollu mopareita tai amc:ta, nää gm:t on kuulemma monimutkasempia joiltain oasin.
     
  20. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    karpuraattorin räjjäytyskuva, ollos hyvä:
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!