Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Elä osta mitään biltema skeidaa. Kierre on 7/16, tuolta saa www.nippelit.fi
     
  2. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    ostakaa multa tuo farmi poijes haluaa taas sedanin liikenteeseen
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Olen kyllä käyttänyt ihan tyytyväisenä biilteeman 1/2" muttereita GM:n farkuissa.
     
  4. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    pontso meni leimasta läpi, ja ilman vittuilua. en siis käyny kotipaikkakunnalla. mut nuo gummit ei toimi, edessä rohahtaa pahasti kiinni jos ajaa edes kävyn päältä
     
  5. Janne_P

    Janne_P 3rd gear

    Tässäkin ketjussa on aiemmin keskusteltu autojen käyttömaksuista.

    TraFi muisti minua maksulapuilla. Uusimman hankintani, eli vuosimallin -89 pitkäkatto-Capricen veroluontoiset maksut ovat yhteensä 317,688 euroa per vuosi.
     
  6. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear

    ohhoh! onhan hintaa laitettu! tässä meidän katiskassa on n.100€ halvempi vaikka sekin nousi liki tuplaten...
     
  7. raggar

    raggar Gearhead

    Sama juttu mun autossa, 235:set on edessä mutta vanteet tulee jonkinverran alkuperästä enemmän ulos. Uusilla jousilla ja iskareilla ei tota ropleemaa ollu, pitäs laittaa äreemmät iskarit kun on niin painava kone (6,2D). Jouset on jo järeimmät mitä löytyy, iskareiksi tuli sillon laitettua tavalliset öljyiskarit, nopeesti meni ne vaan huonoks :odroll:

    Yksin ajellessa ei ota juurikaan kiinni, sitten kun on kunnon kaljaporukka kyydissä niin saa kuski olla varovainen joka saatanan töyssyn kohalla :-?
     
  8. bblock

    bblock 3rd gear

    Sama vika täällä 6.2d Capricessa,8" vanteet edessä ja 235/75/15 joka töyssyssä kiinni varsinkin kun jouset/iskarit jo km nähneet (nyt väliaikaisesti 205 kumit samoilla vanteilla mutta kantavuus ?)... ja p###kele tänään rupesi jäämään toinen etujarru päälle kotimatkalla kaverin luota... mukava haju ja vaikean oloista menoa mutta onneksi kotimatkan varrella on Koskisen Karin paja,jätin jäähtymään ja huomenna korjataan :D
     
  9. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    tuossa ruskeassa karpaasissa oli ensin normi peltivanteilla 235/75 gummit ja ei mitään ongelmaa, talvirenkaat 7" mangelseilla raapi niin perhanasti ja nyt 235/75 kesänakit mangelseilla rapsahtelee isoimmissa töyssyissä. mutta tuo pontiacci noilla 8" vanteilla ja 255/60 gummeilla on aivan hirvee. 275 pyörii takana hienosti mutta edessä ei saakeli. noh tuohon fleetsideen nuo gummit ja vanteet hommasinkin. mulla on yhet pyöreäreikäiset 7" alut tyhjillään, jos pyöräyttäis taakse 255/70 ja eteen 235/70... ei vaan tehdastyöläisen perse kestä ostella uusia gummeja jokatoinen viikko :wc:
     
  10. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Mikä mutteri menee Foortin farmarihousuihin? Taitaa olla mulla nyt ihan tavalliset!
     
  11. Aako

    Aako 1st gear

    www.stwsuomi.com taas käytössä... viimeinkin...
     
  12. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    mahtavuutta 8)
     
  13. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kiitokset Aakolle :wink:
     
  14. mke77

    mke77 Gearhead

    äpro pää...koululais-kloppi kasaa meiti firman pihal "päättö-työtään" eli pitkälamppu-capriseaan... ni oisko jollain täs salo "seutuvil" 307-oldsin pakosarjoi, sitä sarjoje väliputkee, ja jonkin mittaist alku käyrää :eek: ols ny kuitenki kiva jos "kloppi" sais ton poijes pihalt enne kesäkuut 8)
     
  15. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Se väliputki ei paljoa maksa ja vauhtikaupat myy niitä.
     
  16. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    Nimimerkiltä Fleetline luulisin löytyvän.
     
  17. mke77

    mke77 Gearhead

    ? "vauhti putka" ?? niinku joku "räcreis-talli/kauppa" :eek:
     
  18. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Esim
    Us parts http://www.usparts.fi/
    Southwest trade http://www.southwesttrade.fi/
    ja muut amerikan auto varaosaliikkeet
     
  19. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    se väliputki maksaa 30€. parin mädäntyneen putken kanssa tapelleena voin sanoa että ei kannata. homma on siinäkin kun yhteen leikoin kaasulla uudet laipat 10mm vahvasta plootusta ja kertakiristyksen jälkeen kartiot oli solmussa ja toista kertaa sitä ei saanu enään pitään. jos hantin puoleinen pakosarja on kourassa, niin siihen kannattaa hommata rosteriset pinnapultit ja messinki mutterit. kuskinpuoleiseen mahtuukin virittelemään pitkät läpipultit. yks oikein kunnolla ulkoapuolen öljytty 5.7dieseli oli ainoa mistä sai pakoputkien pultit ehjänä auki, kaikkien muiden kanssa ollu vääjäämätön kaasupillishow
     
  20. mke77

    mke77 Gearhead

    ^no eipä paljoo maksa??
    mut silti voi olla tol koulu-poja-klopil liikaa...

    ... enkä tiiä onk vanha nii huono vaihto ehto? onmaani kaivoin viime suve sarjat ja putket ja lähdöt käteen ku joku oll oikeen "laittanu" oli vieterei ja prikoi..mutterei ja putken pätkii...läpipultei ja pinnapultei...17mm kannalla 5/8 kannalla... ja vaik mitä...ai nii ja kaljatölkki :rotfl:

    mut hyvät niist tuli ku kaik rukkasi... ja vanhoilla osilla!! pööppelin "donitsi tiivistei" käytin hyväkse.... ja pösön p-putki jousii.. ja niitten lämpöprikkoi!! ja vieläki pitää hyvin :D

    ..mut tuost kötöstyksest tars oikeen oottaa kuva , kuinb pal tarvitaa mig:ki liimaa et saadaan pakosarjan ja pakoputken väline sauma tiiviiks :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!