Missä katsastatte harrasteautonne Porvoossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigOJS, 14.3.2016.

 1. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  Olen käyttänyt autojani tutulla katsurilla hieman kauempana, mutta kun talli alkaa olla pullollaan laitteita niin olisi mukava kuulla jos Porvoosta löytyisin joku katsastusasema jossa olisi autojen ikää kunnioittavia katsastusmiehiä.

  Kiitos etukäteen!
  Ossi
   
 2. G20

  G20 Gearhead

  Kyllä katsastus on onnistunut '55-90 vuosimallien kanssa A-Katsastuksessa Tarmolassa.
   
 3. dd64

  dd64 Gearhead

  Mä olen jo vuosia käyttäny sekä harraste että käyttöautot porvoon katsastuksessa eestinmäessä. Tarkkaan on autot kattoneet, mut niin mun mielestä saakin. Mitään ennakkoasenteita ei harrastepelejä kohtaan ole ollu. Itse asiassa päinvastoin...
   
 4. G20

  G20 Gearhead

  ..joka on muuten A-Katsastuksen sivupiste, en ole kertaakaan käyttänyt mutta kuullut pelkkää hyvää sanottavaa harrastajilta.
   
 5. sixpack

  sixpack Gearhead

  Eestinmäki. Ei ole koskaan turhista mutistu.
   
 6. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Näsin pihassa....:D

  Tämä nyt menee velmuiluksi, sorry.
  Porvoon ruusinki vaan on sen verran mukava tapahtuma että oli pakko mainita.
   

Kerro tästä muillekin!