Missä koko maan kalenteri?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja TopyCa, 14.4.2023.

  1. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Täällä oli ennen hyvä ja täydellinen kalenteri. Joka harrastus poppoolle perus asia!
    Mihin se katosi? Pankaa linkki jos se on jossakin.
    Thnx!
     
    karra ja litres tykkäävät tästä.
  2. Malossi

    Malossi 2nd gear

  3. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Jatkokysymys. Missähän pussihousuväki ilmoittelee tapahtumista? Kesäisin saa usein jälkeenpäin kuulla, että jossain oli joku vanhojen autojen kokoontuminen. Mutta mitä kautta näistä tiedotetaan? Ilmiö on kai sama ympäri Suomen (?). Senioriharastajilla täytynee olla jotain muitakin viestintävälineitä, kuin kirjekyyhkyt ja savumerkit. SAHK:n jäsenlehden tapahtumat osiossa ei ole kuin pieni osa tapahtumista.
     
    TopyCa tykkää tästä.
  4. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  5. auburn

    auburn Gearhead

    Tuossa SAHK kalenterissa on jotain, mutta mikään kattava sekään ei ole

    https://palvelut.sahk.fi/tapahtumakalenteri/

     
  6. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Näillä monilla järjestäjillä on käsitys, että kun laittavat johonkin omaansa tai seutukunnan somejuttuun tiedon tapahtumasta, niin koko Suami sen tietää...
     
    cdv70, juko7 ja Seevu tykkäävät tästä.
  7. karra

    karra Double Gearhead

    Siltähän se vaikuttaa eli paikalliset tiedottaa omissa pienissä piireissään, ja kai se SAHKin tehtävä olisi koota ne jonnekin.

    Meillä EKVAssa on kirjekyyhkynä WhatsApp (ryhmälle jotka siihen haluu kuulua) ja savumerkkeinä toimii sitten sähköposti. Kerran kuussa tulee tiedote seuraavan kuun tapahtumista. Paikallisosaston nettisivut mielestäni päivittyy tosi huonosti eikä siellä taida olla koko kesän kattausta esillä.

    https://ekva.fi/

    Onhan tuolla kyllä SSYA:lle oma sivu sekä etusivilla on tiedotteita, esim maakohtaisten autojen kokoontumisista - eli edes jotain. Kuukausiajelujen ja tallikokousten päivät on tosin tiedossa koska ne on sovittu aiemmin, olleet samoja jo vuosien ajan.

    Todella hyvä tuo Wheelsin tapahtumakalenteri, vähän huonohko lukea koska isolla kirjaimilla kaikki, ei jotenkaan bongaa sieltä helposti mitä etsii.
     
  8. MJF

    MJF Double Gearhead

    Se on tässä vuosien varrella huomattu että vaikka kuinka esimerkisi täällä, facessa, instassa ja sanoma/aikakausilehdessäkin ilmottelisi, aina on niitä jotka tulevat sanomaan että miksei oo ilmoteltu, ei tiennyt mitään tapahtumasta. Eli mikä se on se joka tavoittaa kaikki?
     
  9. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Olen etsinyt Lappeenrannan Sataman tapahtuma kaleteria mutta en löydä mistään.
    Usein tulee kuvat ja tieto jälkikäteen...
     
    MustangGT! tykkää tästä.
  10. karra

    karra Double Gearhead

    Guut Meiningsit on joka tiistai; vuoroviikoin joko matkustajasatamassa tai sitten ylhäällä Linnoituksen valleilla, pohjoispään ruohokentällä (eli noin 500 metrin etäisyyksillä). Jos tulee poikkeuksia niistä kerrotaan Facebookissa, ja ehkä täällä ... voisin itse ryhdistäytyä vaikka kirjoittamaan tänne. Poikkeukset on siis jos lähdetään johonkin muuhun paikkaan, ja aika saattaa muuttua, sekä päivä :)

    Alkanevat toukokuussa, vaikka eka hurja oli satamassa jo pappatunturillaan viime tiistaina :rolleyes:
     
    MustangGT!, TopyCa, SARKERI-71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  11. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Kiitos tiedosta!
     
    karra tykkää tästä.
  12. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  13. julmajari

    julmajari Gearhead

    nosto
     
  14. julmajari

    julmajari Gearhead

    Toi Wheels on hyvä, siitä selviää ainakin mulle kaikki olennainen.
     

Kerro tästä muillekin!