missä majailevat Suomi hotroddingin legendat nykyään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja cad57, 1.9.2010.

  1. Fiskis

    Fiskis Gearhead

    Re: v8 magazine heput Fiskis ja Kimi


    Veekasin "kolmen perustajakopla" on (tätä kirjoittaesssa) edelleen hengissä. Vanhat harrastejenkit, kuten ´58 Impala, ´60 T-bird ja Ranchero SCJ ovat tallella. Harrastus jatkuu kyllä, vaikka jonkin verran laajennuksia on ollut. Kimi esimerkiksi harrasti useita vuosia menestykkäästi kilpa-ajoa Historic- ja harrasteautoluokissa Formula V:llä ja '65 Mustangilla.

    Riitta ja meikäläinen hoidamme edelleen päivitttäiset ajomme amerikkalaisilla autoilla. Harrasteautomme ovat, jos ei koskaan valmiita, niin kuitenkin sellasessa kunnossa, etteivät kaipaa muuta kuin ylläpitohuoltoa. Aktiivisimmin olen keskittynyt vanhojen Harrika-projektieni edistämiseen. Osa talteenotetusta ruosteesta onkin odottanut yli 40 vuotta jatkotoimenpiteitä.

    Useat tässä topicissä mainituista ja mainitsemattomista auto- ja rakentajalegendoista ovat tulleet meikäläiselle ajankohtaisiksi museoajoneuvotarkastusten asiakkaina. Yllättävän moni on hankkinut jonkun Camaron tms. sunnuntaiautokseen.
     
  2. cad57

    cad57 Gearhead

    lisää

    Olipas kiva lukea itsensä Fiskiksen kuulumiset:)
    Arvoista OD:laiset: Lisää "legendatarinoita" kehiin!
     
  3. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Ensimmäinen näkemäni ACS-näyttelylehti oli vuoden 1987 kellertävän sävyinen, jonka kannessa oli erikoinen ulkomainen vetonaula? Mukana oli muistaakseni Koskivirran Mercury ja sen väri näytti 5-vuotiaasta pikkupojasta epätodelliselta. Missä mahtaa olla Mercury nykyään?
     
  4. Wesku

    Wesku Gearhead

    Mercuryhan on edelleen samalla omistajalla..
     
  5. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    No sepäs hyvä. Löytyisköhän mistään nykykuvia?
     
  6. cad57

    cad57 Gearhead

  7. Buddy

    Buddy 1st gear


    Kylläpä olet nuori! Mä menin -87 armeijaan. :wink:
    Minäpä näinkin Koskivirran Mercuruineen salon torin ympyräparkissa samoihin aikoihin. Taisin vaihtaa pari sanaakin.
    Mun eka näyttelykokemus on seitkytluvun lopulta kun Salossa Hyvonin tehtaan pihalla oli joku tapahtuma ja siellä oli muutama jenkkiauto. Olen melko varma että näin siellä Pekka Leinon Polaran jonka maalipinta oli jotakin aivan ällistyttävää. Siinä tais olla mirra flakea sellasen merkillisen murretun metallihohtovaaleanpunaisen päällä. Siitä alkoi kiinnostus erikoismaalausten suhteen joita yrittelin väsätä huonohkolla menestyksellä pienoismallien pintoihin. :lol:
     
  8. cad57

    cad57 Gearhead

    quicksilver

    vieläköhän Peter Nordström touhuaa autojen parissa ja missähän on quicksilver corvette?
     
  9. Fleetline

    Fleetline Gearhead


    Hitsi tämä tapahtuma on jäänyt kokonaan multa väliin.. Tää oli siis ennen Viestin näyttelyä? ja FHRA Salon juttuja ennen Riverside Cruisersia.
     
  10. Buddy

    Buddy 1st gear

    En kyl muista tarkkaa ajankohtaa mut mun mielest se olis ollu jo seitkytluvun puolel. Sää ku tunnet noit salolaissii alkuaikojen harrastajii ni kyseles niilt kans etten ihan paskoo puhu.
     
  11. JJu

    JJu 1st gear

  12. Putte

    Putte 1st gear

    Re: quicksilver

    Muistaakseni auto meni Uumajaan Ove Björkille 80-luvun alussa. Tiedossani ei kyllä ole minne se häneltä meni.
     
  13. speedy

    speedy Double Gearhead

    Re: v8 magazine heput Fiskis ja Kimi

    Näkeekö noita vielä joskus ajossa?? Erityisesti haluaisin nähdä ton Rancheron elävänä jossain tapahtumassa 8) Suomessa lojuu hienoa rautaa ajamattomana piiloissa, omistaminen on toki hienoa, mutta ajamisessahan se nautinto kuitenkin on.
     
  14. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    niinpä niin mutta jos sulla on useampia autoja
    niin pitäis järjestää joku kalenteri et kaikki
    halukkaat näkis just sen mikä milloinkin
    on liikenteessä. eihän niillä kaikilla voi
    samaan aikaan ajaa
     
  15. Wesku

    Wesku Gearhead

    Näyttää aika paljon paremmalle kuin viimeksi tuon nähdessäni. Olet tehnyt hyvää työtä! Ei taida enää olla paljoa samoja korin peltejä kuin ostohetkellä?
    Milloin liikenteeseen?
     
  16. JJu

    JJu 1st gear

    Letukka piti olla toissakesänä ja edelliskesänä liikenteessä, mutta työt ovat ajaneet mua ulkomaille ja siksi leiman saanti on venynyt. :wc: Yritän nyt saada sen kesällä 2011 leimaan, ei olis enää paljon tehtävänäkään. Jarrut, kardaani ja sähköt enää viimeistelemättä.. :D
     
  17. cad57

    cad57 Gearhead

    up

    pistetään tämä ylös, jos joku löytäisi lisää tarinaa :)
     
  18. cad57

    cad57 Gearhead

    laitetaanpas tätä taas ylös, löytyisikö uusia tarinoita
     
  19. xarper

    xarper Gearhead

  20. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tai jos vaan kattois ne kuvat samantien? Saattaneet 5,5 vuodessa jo hävitä bittien taivaaseen. Liekö tuollainen kuvablogi-sivustokaan enää olemassa.
     

Kerro tästä muillekin!