Missä mennään kerhon toiminnassa 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja jariolavi, 17.1.2012.

  1. jariolavi

    jariolavi 1st gear

    Tulipa luettua classic chevy clubin sivuja 22 vuoden jälkeen ja on tainnut aika pysähtyä kerhossa pahasti!?. Tapahtumien tarinoiden viimeinen päivytys on 2009. Eikö sen jälkeen ole teillä ollut mitään tapahtumia.
    Jos näin on niin ymmärrän hyvin :odroll: .
    Pitäiskö tehdä herätys siellä missä kerhon pääpaikka on (ei selvinnyt yhteystiedoista) Vai onko tarkoitus ajaa perinteinen kerho kohti tuhoa?

    Tervesin yksi peustajista vuodelta 1986 Jari Muukkonen
     
  2. Pro ´55

    Pro ´55 Gearhead

    Sori, en ole huomannut tätä sun postausta, ennenkuin vasta nyt. Tämähän ei ole varsinaisesti edes CCCF:n virallinen sivu, vaan kerhollahan on noi sunkin tiedossa olevat sivut yhteystietoineen. Sieltä viesti tulee samantien perille.

    Hyvin sanailtu ja ihan totta osittain. Osittain siksi, että toi on vaan sun näkökanta.
    Samanlaisia ajatuksia varmaan on monilla ja siitä saammekin aasinsillan varsinaiseen kysymykseen: Mikäpä on teidän oma panoksenne asiaan?

    Kuten tiedät, kerhon toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja jos aktiivisuuden puute vaivaa, niin minkäs johtohenkilönä teet? Ketään kun ei voi pakottaa, ei niin osallistumaan talkoisiin, kuin osallistumaan tapahtumiinkaan.
    2009 saakkaa on ollut edes jonkinlaista aktiviteettia, mutta viimeisinä vuosina hyvinkin nihkeetä sellaista. Vaikka millaisia rientoja järjestetään, niin paikalle vaivaantuu vain ne samat tyypit autoineen. Muilla on vaikka jos minkäkinlaista tekosyytä mummon hautajaisista ja kumminsiskonkaimanottolapsen ristiäisiin.
    Meillä pysyvästi klassikoihin kajahtaneilla ei virta ole loppunut millään lailla, mutta jos loppujengiä kiinnosta, niin keinot on pikkasen rajalliset.

    Kerhoa ei ole laitettu alas, vaan odotamme ihan rauhassa, kun tästä porukasta löytyis innokasta väkeä tekemään yhteisen hyväksi jotain.

    Meillä on ollut myös viimeisten 10 vuoden aikana todella paljon tapahtumia eripuolilla suomea.
    Kaikista niistä ei ole laitettu materiaalia kerhon sivuille, koska sillä miekalla enemmänkin kuin (vain) kaksi terää.
    Monikaan kuvien ja juttujen tekijöistä ei ole halunnut otostensa tai sanailujensa päätyvän kaikkien ei-klassikkoihmisten luettavaksi nettiin ja siksi jutut ovatkin päätyneet vain jäsenmaksunsa maksaneille ilmestyvään lehteen.

    Toisekseen, sama ihminen kasaa niin lehteä kuin webbisivujakin. Sen lisäksi, että hän tekee kolmea työtä yhtä aikaa, hän on on hallinnollisessa sekä työllistävässä asemassa teollisuuskiinteistöbisneksessä ja on pienen tyttölapsen isä, plus rakentaa kaiken lisäksi vielä klassikko Chevyä aivan raatokuntoisesta aihiosta. Hänenkin kellossaan on vain ne samat 24 tuntia kuin sinullakin. Hän on monesti peräänkuuluttanut, että joku voisi mielellään osallistua lehti- ja webbisivutalkoisiin, mutta hiljaistapa on ollut.
    Valmiiksi katettuun pöytään on niin helppo tulla.

    Kerholehdestä puheen ollen. Meillä on ollut jo viimeiset 10 vuotta upeat kerholehdet. Huom!!!! OMA kerholehti, joka ei ole sidottu mihinkään mainosten määrään tai muiden kerhojen yhteistyöhön tai edes julkaisupäivämäärään!
    Valitettavasti lehteen tulevaa materiaalia varten ei ole varaa palkata omaa reportteria, vaan sekin on yritetty hoitaa talkoovoimin.
    Jengillä on omissa taskuissaan täydet avaimet lehden tekoon, kun nykyään ei tarvii lähetellä mitään kirjoituskoneella tehtyjä juttuja kirjekuoressa Hesaan, toisten kerhojen ukkojen kanssa tehtäviin lehden kasaustalkoisiin.
    Riittäis, kun vaan löytyis sen verran aktiivista porukkaa, jotka jakaisivat kännyköillään ja hienoilla digikameroillaan ikuistamat kuvansa, muutaman tarinaa tukevan jutunpätkän kanssa.
    Parasta kaikesta, kaikki hoituis jokaisen meidän taskusta löytyvällä kännykällä.
    Voisko enää olla helpompaa?
    Siitäkin huolimatta, hiljaista on ollut.

    Valitettavasti erästä entistä pressaamme siteeraten ”joo – joo miehiä löytyy joka kulmilta, mutta kun pitäs ruveta tekemään, niin sitten onkin aika hiljaista”.

    Kaikille niille jotka voivottelevat samaa asiaa;
    Mikäpä on teidän panoksenne asiassa?
    Ja voisittekohan kenties itse tehdä asian eteen jotain?

    CCCF
    Jari Ahonen
     

Kerro tästä muillekin!