Missä X?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pertti K, 26.1.2007.

  1. Timestone

    Timestone Gearhead

    Raju vehje oli joo... Mun muistaakseni mulla ollessa siinä oli jo jonku auton rengas takana, joka oli tyyliin neliskantikas sivuttaissuunnassa, oli hieno käännellä... :rotfl: Myös semmoinen muistikuva on että kun varovasti mutkaan kanttasi niin runkoputki raapi maata... Vaan pakko on kyllä pistää propsit rakentamisesta, oli kyllä supersiisti kustom-rakennelma, oispa sen saanu lailliseksi... :D Ohan noita harrikoitakin tuon jälkeen satunnaisesti tullu harrasteltua, varmaan se sitten tuosta kimmoke lähti... :wink:
     
  2. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Täst ei kukaan tiiä vieläkä mitään?
     
  3. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Toimi taas niin hienosti tuo od-haku että piti kuuklen kautta käydä.. :-? :-? Mutta asiaan,nkg-74 ja een-33,mitä kuuluu?
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ehkä merkki, malli ja väri toisi paremmin osumia kuin (pelkkä) rekno. Itselläni ainakin ne jää paremmin mieleen, rekkareita ei muista edes omista parin vuoden päästä.
     
  5. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Kysytääs vielä tästä ennenkun soitellaan trafin maksullisille viihdelinjoille,mahtaako saada henkilötietojen perusteella tiedot kaikista joskus omistamistaan autoista? Olis tarkoituksena metsästää faijan vanha bel-air,meinaa olla vähän hankalaa kun ei ole kuvia tallessa eikä ukko muista rekkaria.
     
  6. capri30S

    capri30S 1st gear

    Jostain, ei ollut trafi, sai tilattua moisen paprun, eikä edes maksanut mitään, täällä oodeella oli linkki, ja itsekin piruuttani tilasin, ja oli kevarista alkaen kaikki laitteet listassa. Osa autoista oli oudolla rekisterinumerolla, ihmettelin ettei mulla tollasta oo kyllä ollut, ja sekin selvisi sitten, eli jos auto on vaihtanut omistusajan jälkeen kilpeä, niin se näkyy nykyisellä rek.numerolla.
     
  7. JP-350

    JP-350 Gearhead

    No perhana tuon paikan kun sais selville..Ei kai noita 63 vuoden neliovisia 3,9 belaireja paljoo taida olla mutta varmaan vähän liikaa käydä nuuskimassa sokkona jokainen läpi.. :)
     
  8. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Mä olen tuon tilannut.... Googleta omien tietojen tarkastus
     
  9. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Näkyhän se olevan trafin palveluna...Mut ei onnistu,näkee vaan -89 jälkeiset tiedot :-? .. Tässä ois tarvinnu päästä paljon kauemmas.
     
  10. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Missäköhän mahtaa mun vanha '69 dartti viilettää. Se läksi multa 2001 tai 2002 johonkin Turun suunnalle jollekin nuorelle jantterille jolla oli isot suunnitelmat. Sen jälkeen ainoa mitä olen kuullut oli se, että se oli siirtynyt jonnekin Itä-Suomen suunnalle ilman kattoverhoilua. Multa lähtiessä siinä oli päällä monenkirjava musta väri ja keulalla tuplaumpiot. Etupään pellit olivat sen verran mädät jotta tuli heitettyä siihen '75 dartin keulapellit ja vähän muokatulla maskilla tuplat ajovalot. Ja 4d tolppa oli tuo Dartti. Levyjarrut vaihdettiin eteen ja slant six voimalana konepellin alla.
     
  11. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Nyt laitan pöytään kaikki kortit mitä on käytettävissä,eli Pauli Mäkinen Espoo,scan-auton asentaja kuten isäkin (työkaverit) omistivat auton yhdessä. Orkkisväri vaaleanharmaa,tosiaan neliluukkunen ja kutoskone,vm.63. Muita tietoja ei ole. Jäi faijalta ruotsiin muuton takia. Eli liikutaan ajassa jolloin hendricks ja joplinkin veteli tötsyä ja loi psykedeelisiä melodioita..
     
  12. Jonssi

    Jonssi 3rd gear

    Chevrolet Impala 4D HT rekisterinumero: EZD-69
    edit: Vuosimallia 1964
    283+PG (välillä oli 350cid konekin nokalla)
    Tuollaisen auton menneisyys olisi etsinnässä. Historiatiedot on Trafilta tilattu, mutta vielä ei ole tullut postiluukusta. En siis voi sanoa kuinka täydellinen tuo omistushistoriatieto on "virallisessa arkistossa".

    Tämän hetkinen tieto on tämä:
    * Turkulainen lääkäri on tuonut muuttoautoja, luultavasti ennen vuotta 1976 auton omaan käyttöönsä ja myi sen Turkuun huhtikuussa 1978.

    * Sen osti paikallinen "liikemies" (nimen saa yv:llä, jos joku haluaa) ja luultavasti myi tuon melko nopeasti eteenpäin nuorelle harrastajalle (harrastajan kotiosoitteen saa taas yv:llä).

    * Paria vuotta myöhemmin sen osti Eurajoelta oleva herrasmies (Tämä on saatu puhelimella kiinni)

    * Sitten auto siirtyi toiselle ja kolmannelle omistajalle Eurajoelle (Nämäkin on tavoitettu puhelimella)

    * Eurajoelta Impala siirtyi Lahteen kesällä 1982.

    Ainakin Lahteen lähtiessä Impala oli tumman vihreä, vaaleamman vihreällä sisustuksella. Chevroletin alkuperäinen radio kojetaulussa, myynti-ilmoituksessa mainittiin 350+aut. (Juuri saamamme tiedon mukaan, autoon on vaihdettu 350:nen pian sen jälkeen kun se oli lääkärin omistuksesta lähtenyt)

    Sittemmin auto sai valkoisen helmiäisen värikseen (missä, milloin ja kenen toimesta).
    OD:lla on ollut viestiketju, jossa mainittiin että auto on myyty Leppävirralta johonkin vuosituhannen alusta.

    2004 auto tuli Hyvinkäältä Pälkäneelle ja siitä eteenpäin historia onkin tuttua.

    Lisätietoja ja muistikuvia otetaan vastaan ilomielin...

    TheJonssi
     
  13. 63S88

    63S88 Gearhead

    Vuosimalli auttaisi tässäkin tapauksessa aikas paljon...
     
  14. Jonssi

    Jonssi 3rd gear

    Totta turiset, ehkäpä olennaisin tieto jäi kokonaan puuttumaan.

    Etsitty autohan on vuosimallia 1964 ja kuten sanottu, neliovinen ht on kyseessä, muuttoauto mailimittarilla.
     
  15. lincci

    lincci Gearhead

    Kerran jo kyselinkin, mut kysytääs uudestaan onko tiedossa...
    NHG-46 ,-65 MERCURY MONTCLAIR 2D HT, pastellin sininen valkoisella katolla,valkoisella sisustuksella paitsi kojelauta musta.
    Onks näkyny???
    Oli -90 luvulla Rauman seudulla.
     
  16. lincci

    lincci Gearhead

    Tai onko sitten tietoo -80-90 luvulla Eurajoella olleesta mustasta -65 Park Lanesta, kans 2d ht ?
     
  17. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    lienee sama kapistus jonka toin lepikältä Tuusulaan impala oli seissyt leppävirralla jo sen aikaa että oli pudonnut rekisteristä, pikku hipistelyllä palautin liikenteeseen. Minä sen taisin myydä jonneen pälkäneen suuntaan. muuten ei historia ole tiedossa. Impala on siis vielä hengissä?
     
  18. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Tämän vehkeen sijainti on kyllä hyvinkin tarkkaan tiedossa, mutta jos joku tietäis historiaa, niin se kyllä kiinnostais: Chrysler New Yorker -72, 440cid ja 4 ovea tietennii. Rekkari aiu-1. Kaikkihan näistä on tietenki Ahti Karjalaisen entisiä. :D Kaveri osti sen joskus reilu kymmenen vuotta sitten Joutsasta, joltain hyvin krapulaiselta äijältä. :rotfl: Ja voin kuulkaa sanoa että oli sitten aikas leuhka peli meikäläisen lasketella just kortin saaneena, ei haitannu yhtään vaikka oli puliukkoja auto täys. :rotfl:
     
  19. musta78

    musta78 Gearhead

    Lincci? Onx toi eka haku jonka kyydis pyörittii Köyliös and Valkeakoskel!? Taidat tietää ketä tääl kirjotelee. Terveiset Rasvakylään.
     
  20. lincci

    lincci Gearhead

    Etkös sinä ole j.r. ? Oltiinko me muka valkeakoskella joskus? nyt ei kyllä muista ... :oops: :oops: ja vielä vähemmän sillä mercuryllä ei muistu mieleen...
     

Kerro tästä muillekin!