Missä X?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pertti K, 26.1.2007.

  1. ODIS

    ODIS 3rd gear

    Re: Re:

    kysyppäs juhapih nimimerkiltä...vois löytyä tieto
     
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

    El Camino 68-72 ketjussa tulikin jo vähän metsästettyä omia vanhoja El Caminoita ja toisesta sainkin Fonectan kautta tietoa että tätä nykyään majailee Viitasaarella. Mutta ekasta ei antanut mitään tietoa.

    [​IMG]

    Eli NH-273, ostettu -92 Loimaalta, 350+PG ja kova kulkemaan. Pari vuotta oli mulla ja kun olin sillä hetkellä työtön piti autosta luopua ja sillon -94(muistaakseni) myin PKS seudulle. Tuolloin ei ollu enään tuota ss-raidoitusta vaan vihreä konepelti joka oli vedetty spraylla matta mustaksi. Kovasti kiinnostaisi tietää mitä sille on tapahtunut sen jälkeen.
     
  3. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Olikos se tuo PG "manuaali toiminen"? Edestä puuttui sisälokarit? P-putki loppui auton alle ja yksi Simons? Akku matkustajan penkin takana?

    Semmonen kuvaukseen sopiva Camina oli joskus -90 luvulla puolitutulla naapurin klopilla Espoossa.
     
  4. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Ei ollu manuaalinen toi pg, sisälokarit oli ja akku oli ihan normipaikalla. Mut jotenkin niin tutun kuuloinen kuvaus yhdestä toisesta Caminosta... :)
     
  5. jebbe81

    jebbe81 1st gear

    Mro,

    selailin tuossa ukkovainaan valokuvia ja vastaan tuli kuva buick riviera vm 66-67. Mielenkiinnosta kyselen tietääkö kukaan onko auto vielä liikenteessä tai edes yhtenä kappaleena? Auto pyöriny isälläni joskus 78-81 Oulun suunnalla ja mitään muuta tietoa sen liikkeistä ei ole. Kuvan rek numerolla tein trafilla verorästi kyselyn eikä koko tunnusta löytynyt eli samalla tunnuksella auto ei ainakaan enää ole liikenteessä. Jos joku muistaa joskus nähneensä kyseisen pelin niin kuulisin mielellään missä ja milloin.

    Hieno tunniste on kyljissä teksti "Arizona Gold" 8)

    Tuolla pari kuvaa autosta:
    http://aijaa.com/al98629
     
  6. raggare

    raggare Gearhead

    Kysästäänpä että onkohan jollekin sattunut kameran linssin eteen seuraavia Turun seudulla liikkuneita autoja:
    -66/65 Dodge Dart 2D BBB-66 kirkaanpunainen
    -70 Buick Skylark 4D IGG-90 met.hohto vihreä
    -66 Plymouth Fury 4D AG-60 mattamusta
    -70 Plymouth Satellite 4D TEN-9 violetti
     
  7. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Ei kuvia, mutta........
    BBB-66 -65 Edelleenkin Turussa. Ei muutamaan vuoteen ollut liikenteessä.
     
  8. raggare

    raggare Gearhead

    Jep. Tuoltahan se tallista edelleen löytyy.
    Ollut meillä vuodesta 2000.
     
  9. TBO552

    TBO552 3rd gear

    Re:

    No löysimpä ihan ite ex linttani :rotfl: ja tatänykyään aikast hienossa kunnossa.

    http://www.nettiauto.com/pontiac/le-mans/6106384
     
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Olikohan tuo ten- 9 Satellite alumperin musta, tai ainakin uutena toiminut mustana, saattoivathan nuo tuon ajan moppet olla minkävärisiä vain, kunhan ne myytiin mustina.

    Hantta
     
  11. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Oliskohan silloin ollut myös kelta/musta , puna/musta tai puna/valkoinen "virallisia" vaihtoehtoja. Eli tosiaan värejä oli tarjolla.
     
  12. hantta

    hantta Double Gearhead

    Muutamissa -70 luvun alun mopareiden maalausprojekteissa mukana olleena olen huomannut, että edustuskäytössä olleet koslat ovat voineet olla minkä värisiä tahansa, kun ovat suomeen tulleet. Mm. Darteja on ollut edustuskäytössä, mutta lieneekö tehdas katsonut, ettei mustan värisiä darteja tehdä, vaan maalatkoon itse, jos tykkäävät.

    Hantta
     
  13. pequli

    pequli Gearhead

    Kahden kuuskymmentälukuisen letukkafarmarin syväremontin perusteella väritys on myös ollut tehtaalta vaaleansininen, vasta Suomessa on manalantaksit mustattu pinnaltaan, ei täydellisesti. Eikö tehdas ole toimittanut mustaa farmaria, vai onko todennäköisempi selitys, että muutaman vuoden 'virkakäytön' jälkeen on ollut helpompi värjätä takaisin myyntiä edistävän siniseksi?
     
  14. raggare

    raggare Gearhead

    TEN-9 Satellite oli muistaaksi kullan tai met.hohto vaaleanruskea alunperin.
     
  15. hantta

    hantta Double Gearhead

    Missä luuraa velipojan vanha Buick Spesial -66, vihreä, kone 350 cid Yamaha+ 350?

    Hantta
     
  16. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Tästä oli muistaakseni Mobilistissa juttua. Maahantuoja toi farmarit kaiken varalta "värillisinä" Suomeen, mutta jos sellaisen hauturiksi halusi, niin se ilman muuta maalattiin mustaksi. Mustaa autoa ei taas saanut myytyä kenellekään muulle, eli oli pienempi riski tuoda jonkun muun värinen auto.
     
  17. jebbe81

    jebbe81 1st gear

    Sain uutta tietoa auton liikkeistä. Rekisterinumero on nykyään NCX-40. Liikkunut Espoossa vuosina 2001-2013. Nykyään liikenteestä pois ja sijainti Porvoo.

    En löytänyt kummankaan omistajan puhelin numeroa joten jos joku tunnistaa ketä omistajat on ollut niin vois ilmoitella. Kiinnostais tietää auton nykykunto ja ehkä nykyistä omistajaa kiinnostaa saada noita vanhoja kuvia autosta.

    Yksityisviestilä tai maililla tavoittaa: jebbe81@gmail.com
     
  18. Dodge 360

    Dodge 360 3rd gear

    Missäs meidän vanha -75 Swinger mahtaa liikkua nykyään, vai liikkuuko? Rekisterinumero NM-731
    Tais ainaki ku meiltä lähti niin mennä 8 3/4 perä parempaan käyttöön?
    Ja jos on halpa ja hengissä niin YV ;)
     
  19. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

    Isä uitti aikoinaan silloin valkoisen 63 impala 2d ht. oli 327/pg tekniikka. Lähti tampereen suuntaan 90-luvun puolissa välin ja trafi mukaan kilven perusteella on vieläkin samalla omistajalla. mutta voi olla että kilvet on vaihtunut koska viimeksi katsastettu 95-96.

    niin ja rek.numero oli/on NU-22
     
  20. GM60

    GM60 Gearhead

    Oliskohan kenelläkään tietoa? Ford Galaxie 60:nen 4d.Alunperin valkea alkp. rek.AF-15 Hangossa oli 80-luvun puolessa välissä kuvattu sini/valkea joskus oli kuva täällä overd.Lieköhän sama auto?Joskus Overdrivellä kaupattiin purettua mustaa väriltään 60:stä.Helsingissä oli 80-luvulla keltainen mutta se oli Fairlane.On saattanut olla kuvia ja juttua täällä aiemmin aiheesta.Tuli vain mieleen kun tiedustelin yks päivä 60:stä Fairlanea (suomi-auto).Osittain purettuna ollut yli 30v.Ei haluttu edelleenkään vielä luopua.Sanat olivat Jos sitä joskus vielä innostuisi laittamaan.Isäntä oli niin heikossa kunnossa ja sanoi että mene edeltä talliin ja tuli myöhemmin itse(n.tuntin odottelun jälkeen).
     

Kerro tästä muillekin!