Missile from the East (2021)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja BRAKE DRUM, 8.2.2023.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Todellisiin tapahtumiin perustuva dramatisoitu dokumenttielokuva joka keskittyy pääasiassa vuoteen 1961 ja eMZetin ykköskuljettajan Ernst Degnerin "siirtymiseen" Suzukille. Asiaan liittyvien alkuperäisten henkilöiden haastatteluja( muiden muassa Degnerin ja Kaadenin poikia jututetaan) , elävää kuvaa ainakin Monzasta ja muutamalta muulta radalta ja kun Saksassa ollaan niin tietenkin pakollinen Stasi asiantuntija on mukana.

  Raina kestää puolitoista tuntia ja sen löytää KVG menetelmällä nopeasti. Yhdessä kohtaa vilahtaa muuten SiipiMoParin pyrstö.
   
  6PPC, Gary Grand ja kerkko tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!