Mistä 400v jalkapoljin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja d-lowrider, 15.2.2014.

 1. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  Sikkikoneeseen tarvitsisi 3-vaihe virralle jalkapolkimen. Sellaisia ei tunnu löytyvän ainakaan helpolla. Mistä sellaisen voisi kehittää?

  Toimiiko jos käyttää perinteistä alumiinirunkoista Katko-vipukatkaisijaa jollain vivustolla. Kestääkö se vilkasta on-off käyttelyä?
   
 2. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Nämähän on yleensä (eli aina?) tehty kontaktoreilla. Jalkapolkimella annetaan vain ohjausjännitettä. Aika tönkkö käytettävä tulee varmaan tuosta käyntiasentoon lukkiutuvasta järeästä mekaanisesta kytkimestä.
   
 3. jarona

  jarona Gearhead

  aliexpress.com
  Tuolta löytyy monenmoista ja hinnat ei huimaa.
   
 4. Jülppü

  Jülppü 2nd gear

  Menes paikalliseen sähkötukkuun ja kerro heille haluavasi tommosen.
  http://ecatalogue.schneider-electric.fi ... avoption=1

  Suoraan kolmivaihepoljinta en lähtis kyllä tekemään saatikaan että se olis minkään pykälän mukainen. tarttet pari kontaktoria, moottorisuojan 3~ johdonsuojan pääkytkimen ja 24v powerin niin rupee olemaan niinku kuuluu. Ja tietty loota noille kaikille. Itte pistäisin vielä taajuusmuuttajan, niin vois vauhtia säätää vaikka lennossa..

  tolla schneiderin polkimella saa vielä vehkeen pakittamaankin.
   

Kerro tästä muillekin!