Mistä 700:nen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja 4x4_76, 30.9.2004.

  1. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Kyselin eräästä automaattivaihteistoihin erikoistuneesta firmasta 700:sta laatikkoa, rempattuna ja vahvistettuna, uudella turbiinilla. Hinnaksi kerrottiin pyöreesti 2k€. Ja jos aihio heiltä niin 200€ lisää.

    Onko tuo yleinen hintataso mainitut toimenpiteet suoritetulla seiskasatkulla? Sen verran iso raha kuitenkin kyseessä että ostaa hyvin tehdyn ja toimivan askin.

    Käyttö olisi enempi maantiellä ja ajoittain maastossa 6.2 dieselin perässä.
     
  2. illi

    illi Gearhead

    Osta multa 4L80e loota joka on siis 4vaiht. 400nen. Kaikki mitä tarviit tulee mukaan eli turbiini, vetolevy, piuhat ym.ym. 750e Se on kotoisin -94 6.5D vanista, ei pitäis olla liika kova hinta vai.... Ajettu n.300tkm. Ilmottele jos kiinnostaa. Pitäis kestää enempi kuin 700nen, näin isot pojat essolla sanoi..... :wink:
     

Kerro tästä muillekin!