Mistä halvimmat valkosivurenkaat ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ihd, 18.5.2012.

 1. ihd

  ihd Gearhead

  Olen kysynyt jo sami Lassilalta ja vammalan rengaspalvelusta mutta hinta pisti miettimään että saako jostain halvemmalla, vai maksaako jengi muka nelinumeroisia summia rengaskierroksesta? Saatta tietysti kuullostaa vaan köyhästä kalliilta, mutta kun saman kokoisen renkaan saa mustakylkisenä alle reilulla neljälläsadalla niin on siinä valkeella raidalla hintaa. :eek:
   
 2. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Eikös ne vois maalata jollain suhulla ? Ei ehkä ihan kuin elviksellä, mutta tien toiselta puolelta kukaan ei huomaa eroa.
   
 3. ihd

  ihd Gearhead

  Joojoo ja onhan noita irtovalkosivujakin halvalla, mutta saisko jostain järkihinnalla kuitenkin aidot valkosivurenkaat. Koko olis 235/75R15 ja valkosivun leveys tuo 1,6"
   
 4. vanahanaama

  vanahanaama 2nd gear

  valkosivut

  Valkoraidalla saa kohtuuhinnalla mutta varsinaista valkosivua varmaan vaikee suomesta saada järkevään hintaan...Noissa oman käkkylän renkaissa on sun kaipaama koko ja valkoraita noin pari cm leveä, maksoi 400e sarja.
   
 5. hla

  hla Gearhead

 6. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  harmi, ei taida kiinalaiset halpis rengas valmistajat valmistaa leveit WWW renkaita ???? Just ostin 99 katilakkiin 245-45-19 renkaat, kiinalaista wanli merkkiä, aika hiljaiset on, ei maksanu kuin 135 e / kpl, vastaava merkkirenkaat + 300 e / kpl !!!
   
 7. Qjet

  Qjet 1st gear

  Jotensakin tuntuu, että tuon rengaskoon tarjonta muutoinkin on supistunut muutaman vuoden aikana? Varsinkin jos haluaa sellaiset renkaat, jonka merkistä rengasvalmistajaksi tunnistaa. Liekö alkaa jo kaikki tuota rengaskokoa käyttäneet Vanit ja japsien 4x4:t olla kiertokulkunsa päässä? Uudemmissa rengaskoot kasvaneet ja niihin näyttää tarjontaa olevan.
   
 8. ihd

  ihd Gearhead

  Noita 15 millin valkorannulla olevia saa melko helposti tuohon 5-6 sataan kierros, mutku tahtoo tuon 1,6 tuumasella(=40mm) valkosivulla olevan kumin joka tuohon mun cadillacciin on uutena kuulunu niin ne maksaa halvimmillaan sen tonnin kierros. Kai se sitten pitää kärsiä lompakossa...
   
 9. hotanpa

  hotanpa Gearhead

 10. Caideman

  Caideman 1st gear

  Tota Cooper Trendsetter SE 235/75 R15 on ainakin hylly piukassa... www.sepponiemensivu.fi
   
 11. Jukka

  Jukka 3rd gear

  Erittäin syvä osanottoni.. :poff:
  Taitaa olla paskimpia renkaita mitä tiedän.
  Omaan autoon en laittaisi vaikka ilmaiseksi saisin.

  Valkosivuja Niemensivun Sepolta?
  http://www.sepponiemensivu.fi/index.php?pinc=4
   
 12. Elno

  Elno 1st gear

  Ihan ok vinkkejä on porukka antanut, mut vain noihin 15-18mm valkosivuihin.

  Mutta mistä Euroopasta saisi edullisesti sellaiset, joissa on 3" - 3 1/4" valkosivut? Kun ei tosiaan ihan nelinumeroista summaa olisi varaa maksaa...
   
 13. f34

  f34 Double Gearhead

 14. impala67

  impala67 Gearhead

  maxxis tekee tosiaan kanssa
  MUTTA vain kapeita valkosivuja, jotka todellakin oli ainakin 225-235/70/15 koossa todella halpoja, muistaakseni 440e kierros asennettuna. mutta sillä kapealla vm.62- käytettyllä "uudemalla" valkosivulla

  eihän ne renkaina kummoset ole, mutta näyttää hyvältä ja voittaa rättirenkaat etteivät ole ihan ajo-omituisuudet urateillä
   
 15. DD6

  DD6 Gearhead

  Itsellä tulossa valkosivusetin hankkiminen kohta eteen, ja Pirkkalasta voisi saada MA-1:t hyvähköön hintaan. http://www.rengaskauppa.net/renkaat/MAXXIS/MA_1

  Ei tietenkään 235/75R15-kokoa, mutta 215 sentään. Tuleehan siinä 4% virhettä.

  Niemensivulta Porista saisi Cooperit oikeampaa kokoa halvemmalla.
   
 16. SamiL

  SamiL Gearhead

  Halpoja nuo Niemensivun Cooperit. Tehdas on jo lopettanut 14-tuumaisten valkosivurenkaiden tekemisen. 15-tuumaisia valmistettaneen vielä neljää kokoa.
   
 17. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Viime vuonna maksoin Jenkeissä 235/75/15 3 1/4" tuuman valkosivuista 700e ja siihen päälle rahdit,alvit ja tullit niin väkisin menee nelinumeroiseksi
   
 18. Elno

  Elno 1st gear

  Niinhän tuo on. Ainakin, jos tilaa yhden setin. Kaksi settiä jääkin sitten reiluun 900 euroon per setti (sis. tullin ja ALV:n). Silloin saa jo renkaista alennusta ja rahdin hinta ei nouse kuin muutaman kympin.
   
 19. fcpveza

  fcpveza 1st gear

  WTP maalamalla tai koosta kiinni jokku on halvempia

  WTP Maalilla saa aika kohtuu siististi sillä on muutamia tyyppejä täällä suomes maalannu ja ollu tyytyväisiä.

  http://www.mbzponton.org/valueadded/other/tirepaint.htm
  tossa on linkki maalista ja ohjeet maalaamiseen. 8)

  Tais vaan olla Ruotsis lähin myyjä mutta eipä tommoses purnukas kovat p-maksut oo.

  Ittellä on toi G78-15 koko ja sillä saa ainaki ok hinnalla Cookerit Läskillä raidalla.
   
 20. jiitee66

  jiitee66 3rd gear

  No tuolhan olis 14 tuumaset valkosivut tonnilla ja viel leuhkat pinnavanteet mukaan spinnereillä ja spacereillä käy vehkeeseen ku vehkeeseen?ID 1365851 nettivaraosa.käykää kattoo.ja kaikki on käyttämättömii.
   

Kerro tästä muillekin!