Mistä hyvä renkaantäyttöpistooli?

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Jza, 13.12.2014.

 1. Jza

  Jza Gearhead

  Meni hermo noihin kiinanpa*koihin mitkä näyttää korkeintaan barin tarkkuudella ja ilmaa ei meinaa pirullakaan saada renkaaseen sisään kun kapine hivenen kuluu.

  Mitä osaatte suositella, ja mistä niitä saa? :)
   
 2. Aako

  Aako 1st gear

  Ostamaan on aina joutunut :) Eiköhän noita laadukkaampia ole aikalailla jokaisessa paremminvarustetussa laatutyökaluja myyvissä puljuissa
   
 3. piiparinen

  piiparinen 3rd gear

 4. Jza

  Jza Gearhead

  No ei kuitenkaan mahdoton jos se vaikka 10 vuotta kestäisi.
  Testataanpa se, kiitti vinkistä :) Ebay.uk:n kautta 70€ postikuluineen näyttää saavan samaa tavaraa.
   
 5. nuc-64

  nuc-64 2nd gear

  Jos haluaa hiukan halvemman hankkia, niin tässä on mielestäni hyvä vaihtoehto
  http://www.tooloutlet.fi/fi/Tuottee.../Renkaantäyttölaite+Walmec+Asturomec+PGS/2418
  Mulle tämmöinen on tullut jo useampi vuosi sitten käytettynä, letku on taipuisaa pakkasellakin ja mittari pelaa, mittari muuten on Wikan tekele, eli ei kai mikään aivan huono pitäisi olla.
  ps. Sori, ettei linkki toimi, en ole saanut tota linkitystä täällä jostain syystä enää viime aikoina toimimaan.
   
 6. pantera

  pantera Gearhead

 7. hzemax

  hzemax Gearhead

  Putkiossina oon vaihtanu uuven mittarin paskan tilalle. eioo rakettitiedettä, eikä mitskut paljoo maksa. Tunnen jopa ukkoja jotka hifistelee "tarkkuusmittareilla" siis rengaspainehommissa. Hankkikaa elämä,, ukot siis.
   
 8. audiq

  audiq Gearhead


  Puuilosta ostin Eurodainun 79e vuosi sitten syksyllä. Nettisivuilta en löytänyt, mutta kesällä ainakin oli samaan hintaan vielä hyllyssä. Hyvä laite on ollut. Ja vaikka aiemmin oli täyttölaite mittarilla ja vielä pelkkä mittari varmistusmittarina, että olisi paineet kohdillaan, niin heittoa oli Michelinmittariin. 0,2bar piti laittaa lisää joka rengassarjaan.
   
 9. Dna Kerma

  Dna Kerma 3rd gear

  Vähän ooteenä, melkoisia eroja kyllä huoltoasemien pistooleissa... muistaakseni hieman yli 0.5bar erot, verrattuna omaan pistooliin kotona. Nytpä onkin semmonen painemittari kotona mikä taatusti näyttää oikein :)

  edit: Erot huomattu kiuruveden huoltoasemilla, en ole ottanut harrastukseksi painemittareiden testausta eri paikkakunnilla..
   
 10. Jza

  Jza Gearhead

  Eilen tipahti tontille. Kieltämättä aika pro:n tuntuinen laite mittauspöytäkirjoineen päivineen, kun vertaa noihin motonetin räpsyttimiin :)
   
 11. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Jos paljon ajaa ja on vaikka 0,5 bar erot kaikkien renkaiden välillä ja 30% vähenee renkaiden kesto niin se on iso lasku 5 vuodessa jos menee 6 sarjaa


  Nyky renkaat kun vielä ei kerro suoraan et mikä vikana ne saattaa kulua reunoilta liiasta tai vähästä ilmasta ja sama keskelle joko liian vähän tai liikaa ilmaa.
  Näin olen annettu itselleni kertoa
   

Kerro tästä muillekin!