Mistä kohtaa pitäisi löytyä vilkun rele newportista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja newpo62, 12.5.2013.

  1. newpo62

    newpo62 1st gear

    Olen tuossa etsiskellyt jo tovin vilkiun relettä, kojelaudan alta ja hanskalokeron tietämiltä. Ei vaan ota silmään :(
    Autohanon 1962 newport.
     
  2. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    siellä se on kojelaudan "sisällä" kun kopeloit siittä oikean polves yläpuolelta rattiputken oikealta puolen, heti melkeen kojelaudan reunan takana... on oikeen oma potero sille jos orggis on vielä.
     
  3. newpo62

    newpo62 1st gear

    siellähän se oli :) kiitos tiedosta.
     
  4. jukka63

    jukka63 1st gear

    Mistähän samainen kapistus mahtaa löytyä 70 mallisesta new yorkerista.Rele on ihan ok,mutta vilkuttaa mun mielestä turhan nopeaan tahtiin.Kaikki polttimot on ihan ok,vika ei ainakaan johdu siitä.
     
  5. vani91

    vani91 Gearhead

    muistaakseni -70 polarassa oli ainakin hätävilkkujen rele rattiputken kyljessä oikealla puolella ja vilkkujen rele tuhkakupin ja hanskalokeron välissä kojelaudassa.
     

Kerro tästä muillekin!