Mistä kustomin konttiin bensatankki?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Jäpälä, 15.4.2012.

  1. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    -50 chevyn tulevaan lattiaan, tulevaan reikään pitäs löytää passeli tankki. Runkoaisojen väliin n. 1m max leveys. Korkeutta tommoset max. 20 cm. Joku joskus puhui mustangin tankista. Kokemuksia, suosituksia.
     
  2. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tekee ite mieleisen tai laittaapi vaikka 140-sarjan Volvon tankin.Leveys jotain 80 cm ja korkeus aika lähellä 20cm.Mul Hudsonissa tollanen.Olen ollut tyytyväinen.
     
  3. Nimellinen

    Nimellinen Gearhead

    -38 letukkaan ainakin kävi suoraan, ilman kummempia virityksiä, 240 volvon tankki. Muistelen että -50:ssäkin on vielä, jos nyt ei ihan samanlainen, niin ainakin saman tyyppinen rungon takaosa.
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    200 srj tankki motonetissä 159. Onko se pannoilla vai lattiassa olevaan reikään laitettava? Sellaista haetaan. Hintaluokka olis jees.
     
  5. janza

    janza 3rd gear

  6. Nimellinen

    Nimellinen Gearhead

    "Onko se pannoilla vai lattiassa olevaan reikään laitettava? Sellaista haetaan. Hintaluokka olis jees."
    Joo, reikämalliahan se taitaa olla, ainakin se tulee niistä "sivulipareista" kiinni. Itse tosin laitoin sen alapuolelta suoraan runkoon juurikin samalla systeemillä, kun kävi siihen "reikään" suoraan. Samalla sai tasaisen kontin pohjan.
     
  7. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Ostat koko Volvon,niitähän saa melkeen kun käy hakemassa :rotfl: .Paljon käyttökelpoista palikkaa muutakin kuin pelkkä tankki.Ja loput myy sit eteenpäin mitä ei tartte.
     
  8. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    200 satsin volvon tankki näytti kuuklessa vähän turhan korkeelle. Mussen tankki näyttäs käypäselle

    Onko muita vinkkejä lattiareikään laitettavista tankeista? Uutta meinasin. Ihan mitä tuosta motonet kaupasta sais. Se kun on tuos naapurissa.
     
  9. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Täällä löytyis Mustin tankki jota saisit sovittaa...
     
  10. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    140-sarjan Volvon tankki on matalampi,noin 20cm korkea.Liekkö sit uutena enää ees saa.
     
  11. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Ei varmaan, käytettynäkin alkaa harvinaistumaan.

    Joutasko remmivedolta siks aikaa sovitukseen et sais tehtyä sabluunat lattialle. Sit saisin kopan pois rungolta grilliin.
     
  12. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Eiköhän tuo jouda.

    Tule hakemaan niin näät Mustin lattiaata alkuperäisen toteutuksenkin :)
     
  13. Swine

    Swine Gearhead

    Laitoin omaan projektiin 66-69' Cometin tankin,mussen tankkiin se ero että täyttörööri on oikeassa laidassa,eikä keskellä.

    [​IMG]
     
  14. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Hamppareitten palstalta projekti blogis olen bongannutkin. Nyt on remmivedolta Mustin tankki haettu, ja sellaselle aletaan petiä tekemään. Tuo täyttöputkihan ei näyttäs olevan kuin tinaamalla kiinni, eli helppo siirtää.
     
  15. impala67

    impala67 Double Gearhead

    mulla on hiaano 78-87 caminon mittojen mukaan teetetty tankki, loiskelevyillä jne. 100%sen kotimainen. Maksoin ite satasen kaverille kun teki caminoonsa uuden tankin, mutta en sitten tarvinnutkaan. Kuka tarttee saa viidellä kympillä. kuljettelenkin tarvittaessa stadi-tre välillä ja seuduilla ellei kiirettä ole. Paiskaa yyveellä jos tarvetta.
     
  16. jariha

    jariha Double Gearhead

    vanhaa aihetta nostellen minkä kokosia nuo foordien tankit on? leveys, pituus ja paksuus? itelle menis tankkausaukon puolesta tuo cometin tankki mutta mutta mites mitat?
     

Kerro tästä muillekin!