Mistä lisäjäähyn kiinnikkeet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dodgeman, 21.5.2018.

  1. dodgeman

    dodgeman Gearhead


    Ei sitä laitetakkaan putkista kiinni vaan kennon läpi noilla siteillä, kiinni pysyy eikä liiku mihinkään
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ihan varmaan liikkuu, noilla siteillä. Ja kennossa ei ole niin tukevaa osaa, että siihen kestäs ripustella mitään.
     
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Täytyy kyllä kertoa, että -90 luvulla noita lisälauhduttimia asenneltiin urakalla Vanien syyläreihin noilla mukana tulleilla kiinnikkeillä, ja pysyi, mutta näin jälkeenpäin ajatellen en nyt itselleni tuollaista laittaisi niillä kiinnikkeillä.
     
  4. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Ai että ihan varmaan. . . . tämän tyyppisillä aftermarket kiinnityksillä liikkuu lukemattomia ajoneuvoja ilman ongelmia, oli ne omavalmisteisia kiinnikkeitä tai tai ei. Ihan kokemuksesta tuolla pehmukkeella on myös merkittävä osa asiassa miten se kiinni pysyy, mutta kuten sanoin jättäkää vaikka ilman sitten.
     
    xarper tykkää tästä.
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Onhan noi kennon läpi työnnettävät semmonen laiskan miehen ratkaisu, omaan autoon en kyllä laittaisi... Sen verran kallista on jäähdyttäjän kennottaminen.
     
  6. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Sähköflektien mukana tuli tuollaset syylärin läpityönnettävät muovikiinnikkeet kovasti epäilytti niillä laittaa mutta on tainnut jo 10 vuotta olleet alumiinisyyläris 2 kpl flektejä. Ei ne siellä tärise/heilu kun väliin laittaa pehmeet kumilätkät
     

Kerro tästä muillekin!