Mistä löytää BFG:n renkaita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 26.7.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Offrad-renkaana BFG-on ehdottomasti yksi kärkinimi. ALLTERRAIN on ehdottoman kestävä ja hyvä jokapaikan pyörä. MUDTERRAIN on taas hyvä maastopyörä, jolla voi ajaa myös tiellä (ei paha ääniltän ja hyvä ajaa). En osta muuta merkkiä kuin BFG maastureihini. (Jeep 12,5 x 15 Mudterrain ja MB250GD 10,5X15 Allterrain)
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Asiallista kommenttia goodrichista maastorenkaana, ja autotekistä saa ainakin bfgoodrichejä, tosin en tiedä mitä kaikkia malleja.
   
 3. Jaakko

  Jaakko 1st gear

 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mitäs DOT merkinnässä lukee?
   
 5. BlueVan

  BlueVan 1st gear

  Mulla on nurkissa jouten 3kpl 275/60/15 BFG Radial T/A renkaita, kehtaa vielä ajaa, mutta ei ne mitään uusia enää ole. Kyselkää kuka tarvii.
   

Kerro tästä muillekin!