Mistä löytyy värikoodi Buikkiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mietmi-3, 7.12.2016.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    1990 mallin Buick electra farkku. Leppäkylki tarttis ottaa pikkuhiljaa kunnostukseen mutta mistä löytyy pitkäkaton värikoodi? Maalatut osat tumman ruskeaa.
     
  2. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Kun avaat takaosan lattialuukun, sen alapinnasta pitäis löytyä tarra , missä on rpo-koodit ja värinumero
     
    Muokattu: 7.12.2016
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kiitos avusta. Pitääpi vetäytyä tallin uumeniin ja tutkia.
     
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ilta hitsattu Buikin takarunkoa :confused: . Ei ollut koodilappoa siellä takana :( .Muita hyviä ehdotuksia otetaan vastaan.......
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  6. mikka

    mikka 3rd gear

  7. Holley

    Holley Gearhead

    Maalamossa skannereita, joilla ne värit löytää, jos on kämmenenkokoinen alue sitä orggisväriä jossain. Ainakin näin täällä päin olevassa maalaamosas. Mistäs ne olisivat aikanaan löytäneet jonkun Mercuryn Palisade Turquoise -värin vuodelta 1966, vaikka miten olisin kertonut värin nimeä...
     
  8. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kiitokset avusta taas kerran . Koodilappo löytyi kun otti varapyörän suoja pois ja siellähän se lappo oli takapilarin kyljessä :) .
     

Kerro tästä muillekin!