Mistä Mersuun tiivisteitä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 454SS, 9.3.2004.

  1. 454SS

    454SS 3rd gear

    Tarvisi löytää 123 coupeen ovien ja sivuikkunoiden tiivisteet. Vai uudet kelpaa, kun on niin pirun tarkka asiakas. Olisko vinkkiä kuka myy Suomessa?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos on tarkka asiakas, niin sillä lienee rahaakin? Eikös Mersu mainostele pussihousuille omia retropalveluitaan? Mitäs jos kilauttaisit Veholle? Hintaa varmaan tulee veretseisauttavasti, mutta laatulienee OK.

    T. Köyhällä ei ole varaa halpaan??
     
  3. 454SS

    454SS 3rd gear

    Joo, rahaa on kun äijä on saanut vakuutusyhtiön maksumieheksi, mutta ainakaan Lappeenrannan MB-jälleenmyyjä ei pysty toimittamaan noita tiivisteitä.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käväiseppäs esittämässä sama kysymys Suomen mersumiesten omalla keskustelupalstalla.

    Muistaakseni osoite löytyy tänkin sivun linkeistä. Ja jos ei sieltä, niin googleta.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    vehosta saa kyllä ja ihan alkuperäsiä.
     
  7. Minttu

    Minttu 1st gear

    Täälläpäin on sellaanen firma ko M-B Osa Oy
    , käsittääkseni myy kaikkiin malleihin osat ja tarvikkeet. On halvempi ko Veho :smile:
    050-3700620
     
  8. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

  9. 454SS

    454SS 3rd gear

    Kiitoksia vinkeistä, toi Oitracon lupasi hommata tiivisteet parin viikon toimitusajalla. Hintaa niille tulee tollaisen Mersun arvon verran, mutta eipähän ole mun pussista pois. Ovat vielä ihan Daimlerin orggiskamaa, joten luulisi menevän heittämällä paikalleen. Tuota VEHOa on turha kiitellä ainakaan palveluhalukkuudesta, jos ei ensimmäisellä kerralla ruveta edes selvittämään asiaa, niin en mä mielelläni uudelleen mene edes kysymään.
     

Kerro tästä muillekin!