Mistä moparin vanteelle keskikuppeja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja mkny, 8.4.2021.

  1. mkny

    mkny 1st gear

    Mistäköhän porukka on tilannut tai saako mistään ylipäänsä enää ostettua 14" moparin peltivanteeseen sopivaa keskikuppia/pillerikapselia. Miksikä tuota nyt sitten kutsutaan. Jonkin verran selaillut noita jenkkisivustoja, mutta en varmaan sitten osaa hakea oikealla hakusanalla o_O hakusessa siis kuvan kaltaiset keskikupit. [​IMG]
    Ylläpito poistakoot jos ei kuulu tänne.
     
    Muokattu: 9.4.2021
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    Ei saa kuvaa isonnettua, mutta näyttäis äkkiseltään 64-66 Valiantin/Dartin pillerkapselille. Niitä on tullut uutena muutama tuhat kierrosta, luulis Suomestakin löytyvän vielä :)
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

  5. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Dodge Aspen (JMN-27) Mikkeli 29.06.2013

    [​IMG]
     
  6. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

  7. mkny

    mkny 1st gear

  8. mkny

    mkny 1st gear

    Pistin Uspartsille kyselyä aiheesta. Katsotaan mitä vastaavat.
     
  9. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Olen joskus joutunut harvinaisempia pölykapseleita kerämään yksitellen ja useampia vuosia. Ja onhan 2 enemmän, kun ei yhtään.
     
    maxvo2 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!