Mistä Nascar vanteet ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 21.8.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mistähän mahtaisi löytyä 7x15 ja 10x15 vanhan ajan tyylisiä Nascar vanteita ? Siis tarkoitan niitä joissa ei ole reikiä vaan vanne on sileä kuin 60-luvun kilpureissa oli ?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ei vaan ihan oikeita leveitä 7-10 tuumaisia peltivanteita ilman mitään ovaalireikiä mitä niissä nykyään käytetään.
   
 4. KTM

  KTM Gearhead

  Käys katsoo Cokerin vannelistaa http://www.coker.com/default.asp
  Siellä on aika hyvä valikoima vanteita. Toisaalta aidot kisavanteet sisälsi vahvistetun tuplakeskiön, eli voi olla vaikeat löytää tai ainakin kalliit.
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Joo hyvä site. Eipä tässä ole tarkoitus 300 mutkaan heittääkään, joten eiköhän ne vahvistamattomatkin kestä näitä Suomen nopeusrajoituksia. Mistähän noita voisi kysellä Suomesta ?
   
 6. Kamina

  Kamina 1st gear

 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Joo, mutta tuossakin on nuo ovaalireiät. Etsisin sellaisia joita käytettiin 60-luvulla eli ovat päältä päin täysin sileitä.
   
 8. KTM

  KTM Gearhead

  Cokerin tuotteita Suomessa myy:

  Vammalan Rengaspallvelu KY
  Timo Keskinen
  Hopunkatu 12
  38200 Vammala

  Phone: 358 3 514 2660
  Fax: 358 3 514 2942
  Email: timo.keskinen@vammalanrengaspalvelu.fi
   
 9. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  No entä tuo American racingin AR-31... sehän on kromattu, reijätön peltivanne, "baby moon" kapselilla. Eli kapseli veke ja vanne mustaks, niin eikös se olis haluamas nascar vanne? toi kuva voi ehkä hämää, mut mulla oli caminossa tollanen maalattuna, ja se oli ihan kuin normaali peltivanne, ainoastaan 8" leveä..
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ideana hyvä, mutta taakse pitäisi saada 10 tuumaiset. Toisaalta kyllähän se harmittaa uusia kromauksia viedä hiekkapuhallukseen. Kiitos kuitenkin vinkistä. Jatketaanpas etsintää :smile:
   
 11. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Kyllä niitä pitäis saada myös 10" leveenä, ainakin näin mä muistaisin. Ja ei niistä tartte puhaltaa uusia kromeja veke, niitä saa myös maalaamattomana!
   

Kerro tästä muillekin!