Mistä Nascar vanteet ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 21.8.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mistähän mahtaisi löytyä 7x15 ja 10x15 vanhan ajan tyylisiä Nascar vanteita ? Siis tarkoitan niitä joissa ei ole reikiä vaan vanne on sileä kuin 60-luvun kilpureissa oli ?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei vaan ihan oikeita leveitä 7-10 tuumaisia peltivanteita ilman mitään ovaalireikiä mitä niissä nykyään käytetään.
     
  4. KTM

    KTM Gearhead

    Käys katsoo Cokerin vannelistaa http://www.coker.com/default.asp
    Siellä on aika hyvä valikoima vanteita. Toisaalta aidot kisavanteet sisälsi vahvistetun tuplakeskiön, eli voi olla vaikeat löytää tai ainakin kalliit.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo hyvä site. Eipä tässä ole tarkoitus 300 mutkaan heittääkään, joten eiköhän ne vahvistamattomatkin kestä näitä Suomen nopeusrajoituksia. Mistähän noita voisi kysellä Suomesta ?
     
  6. Kamina

    Kamina 1st gear

  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, mutta tuossakin on nuo ovaalireiät. Etsisin sellaisia joita käytettiin 60-luvulla eli ovat päältä päin täysin sileitä.
     
  8. KTM

    KTM Gearhead

    Cokerin tuotteita Suomessa myy:

    Vammalan Rengaspallvelu KY
    Timo Keskinen
    Hopunkatu 12
    38200 Vammala

    Phone: 358 3 514 2660
    Fax: 358 3 514 2942
    Email: timo.keskinen@vammalanrengaspalvelu.fi
     
  9. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No entä tuo American racingin AR-31... sehän on kromattu, reijätön peltivanne, "baby moon" kapselilla. Eli kapseli veke ja vanne mustaks, niin eikös se olis haluamas nascar vanne? toi kuva voi ehkä hämää, mut mulla oli caminossa tollanen maalattuna, ja se oli ihan kuin normaali peltivanne, ainoastaan 8" leveä..
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ideana hyvä, mutta taakse pitäisi saada 10 tuumaiset. Toisaalta kyllähän se harmittaa uusia kromauksia viedä hiekkapuhallukseen. Kiitos kuitenkin vinkistä. Jatketaanpas etsintää :smile:
     
  11. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Kyllä niitä pitäis saada myös 10" leveenä, ainakin näin mä muistaisin. Ja ei niistä tartte puhaltaa uusia kromeja veke, niitä saa myös maalaamattomana!
     

Kerro tästä muillekin!