mistä neonin vanteeseen keskiö??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 11.4.2003.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ostinpa tossa neonin jossa on FOX:in 14" vanteet.yhdestä vanteesta puuttuu keskiöstä Chrysler-vaakunalla oleva logo,joka on liimattu keskiöön kiinni ja irronnut!Kyselin auton myyneestä liikkeestä (merkkiliike),että mistähän mahtaisi saada uuden,johon he hetken aikaa varaosapuolelta kyseltyään totesivat,että "ei niitä saa mistään".Täytyisi vaihtaa kaikki keskiöt vanteitten omiin keskiökuppeihin!Oisko tietoa löytyykö Aro:lta tai jostain muualta näitä?kummallista,kun puoli vuotta sitten,kun auto rekisteröitiin uutena,jostain oli uudet vanteet keskiöineen löytynyt alle ja samoja vanteita kaupitellaan neonin lisävaruste-esitteessä!!!
   
 2. G20

  G20 Gearhead

 3. lake ender

  lake ender Gearhead

  Foxia tuopi maahan Bridgestone Finland. Jostain first stop likkeestä, tai yleensä foxin vanteita myvästä puljusta kannataa kysellä. Arolla ei taida olla mitään tekemistä ko. vanteiden kanssa, kunhan myyvät niitä.
   

Kerro tästä muillekin!