Mistä osat tänäpäivänä? Missä saa asiakaspalveluakin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja xarper, 10.8.2015.

  1. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Löytyykö Jenkeistä enää ketään joka tekee eBay huudot ja lähettelee pienempiäKIN paketteja vaikka 10 kpl erissä laivarahtina?
     
  2. Добрый

    Добрый 1st gear

    Tuolta Rengastien autotarvikkeesta oon saanut osia varsin kilpailukykyiseen hintaan. Samoihin hintoihin, tai halvemmalla kuin USA:sta itse tilaamalla. Nyt on ensimmäinen palautuskeissi päällä. Saas nähdä miten palvelu pelaa ongelmatilanteessa.
     
  3. Добрый

    Добрый 1st gear

    Osien hinnat rockautossa olis houkuttelevia, mutta postikulut tuppaa olemaan järjettömiä. Olisin kovasti kiitollinen, jos kertoisit vähän tuosta laskurin logiikasta ja varsinkin siitä miten ne lähetyskulut saisi kohtuullisiksi.
     
  4. Formula400

    Formula400 1st gear

    Us parsista olen saanut sähköpostilla Tuomakselta kysymällä aina osien hintatiedot ja saatavuuden viimeistään parissa tunnissa ja jos osat löytyy hyllystä niin tavaran matkahuollon kautta seuraavaksi päiväksi.Kiitos Tuomas hyvästä palvelusta!
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    Juuri tätä jäin kaipaamaan kovasti kun mussalo lähti tradepartsilta, hänen kanssa asiointi toimi niin helvetin hienosti aina.
     
  6. onneton

    onneton Gearhead

    Rockauto,Summit,Jegs....etc jenkkipuljut,hyvää palvelua nopeet toimitukset ei tarvi mennä Postiin jonotteleen paketteja tuovat kotio asti.Mutta ei ole huonoja South West tai Usparts aina on kyselyyn vastattu ja tavarat tulleet mutta hinta suomessa korkeahko versus Rockauto.
     
  7. xarper

    xarper Gearhead

    Jep, darttiin tilailin tossa joku aika sit rockautosta osaa.

    Kyselin paikallisilta alapallon, yläpallon ja kummatkin raidetangonpäät hintaa, oli jotain 180€ luokkaa.

    Tilasin rockautosta nuo kyseiset osat JA välipätkän seisontajarrun vaijeriin ja sen raidetangon "säätöhihan", total 113€ kaikki kulut maksettuna ja nopeimmalla toimituksella.

    Riistoako täällä suomessa? Eihän nyt sentääs...
     
  8. Добрый

    Добрый 1st gear

    Palautushommatkin sujuivat kivuttomasti. Tätä puljua voi suositella.
     
  9. speedy

    speedy Double Gearhead

    Just ynnäilin Kybin iskarisettiä, parin kotimaantoimittajan tarjous vs Rokkiauto. Hinta menee aikalailla samoihin, säästöä Rokin eduksi kotimaan rahtikulut, ja tietenkin nopeampi toimitus. Aika usein menee Rokkitilaus kalliin rahdin vuoksi melko lähelle suomijobbarin hintaa.
     
  10. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Tässä täytyy tunnustaa aika totaalinen takinkääntö,tähän saakka on kaikki osat virityspalikoita myöten ostettu suomesta ja sanoisin että aika monella tonnilla... rupes viimeisiä pisaroita olemaan kun kyselin ulkopuoliseen hei-jakajan puolaan töpseleitä,jenkeissä n.7 egee pari ja suomen hinta vaatimaton 75e. Tällä viikolla tuli ekat osalähetykset jenkeistä,aldl-kaapeli sekä gemssuun etunavat ja pari suodatinta,jälkimmäisen setin hinta postikuluineen suomessa n.700e,jenkeistä kotiovelle n.360e vaikka oli raskas paketti,kaikkein epäedullisintahan noita on tuoda mutta silti puolet halvemmalla. Mutta on kyllä paljon semmosiakin osia mitä ei kannata tuoda,enkä kyllä muutaman euron takia rupee odottelemaan tietenkään...aika nopeesti tuolta kuitenkin tuli kun viikossa oli perillä toi jälkimmäinen setti vaikkei ollu kun halvin toimitusvaihtoehto.
     
  11. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Ja toinen mistä jäi vähän huono maku oli se että vois vakioasiakkaalle kerran 7 vuodessa antaa mahdollisuuden kokeilla jotain tiettyä osaa testatakseen onko siinä vika ja laittaa palautuksena takasin....ymmärrän kyllä että noin ei voi pääsääntösesti toimia mutta kuten sanoin,vakioasiakkaalle kerran seittemään vuoteen vois ton tehdä. Oli kuitenkin aika kalliista ja turhaan hankitusta osasta kyse. Mutta tosiaan mä protestoin sitä omalla tavallani ja se on se että osien hankkiminen kyseisestä paikasta loppu siihen.
     
  12. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Jos tilaan Rockautosta lämppärin kennon, osa maksaa 35e ja tuo rockauto laskee Suomeen rahdin (halvin) 6-11 päivää priority mail, joka on nelisenkymppiä, tuleeko tähän enää piilokuluja vai onko tohon nyt laskettu alvit ja tullit ja mitä näitä nyt on :poff:
     
  13. tabs

    tabs Gearhead

    Tuohon summaan saat lisätä vielä alv:n eli 24% Eli 35€ + 40€= 75€x1,24= 93€ kotiinkannettuna. Tullia tuosta ostoksesta ei vielä peritä, kun summa jää niin pieneksi.
     
  14. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    No, ei oo ihan ilmasta puuhaa prkl. Kiitti kuitenkin, tilaukseenhan se on laitettava.
     
  15. Weijari

    Weijari Gearhead

    Aina kannattaa katsoa mistä ostaa. On ollut huolto-osat ja tiivisteet Suomessa välillä halvempia kuin ulkomailta roudattuna. Samoin osa viripalikoista on saman hintaisia. Lisäksi Suomesta löytyy varaosa-puljuja, joista saat samalla vinkit ja neuvot homman tekemiseen sellasella tavalla, jota ei youtube-videoista aina löydy.

    Toki sitten on myös ollut kummallisuuksia ja järkyttäviä ylihintoja. Lisäksi jos auto on vähän harvinaisempi, ei tietenkään Suomessa voi olla sama valikoima.
     
  16. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Iibeistä näköjään löytyi samainen lämppärin kenno kotiin kuskattuna alle 80e, tilaan kai sieltä sitten. SWT:ltä vois vielä kysästä hintaa.
     
  17. tabs

    tabs Gearhead

    Just kattelin käyttökippoon (niikin harvinainen kun G20 vani) uusia jarru satuloita. Kotimaisen puljun nettisivulla A1 cardone tyhjät satulat 113€/kpl eli 226€

    Rockauto 35€/kpl ReManu AcDelco jossa semi-metalli palat mukana + rahti 80€ ja samaan rahtiin mahtuu vielä 2xöljynsuodatin,ilmansuodatin,laatikonsuodatin.
    220€ veroineen kotiinkannettuna.

    Ei perkeletto voi olla noin iso kate, varaosissa jota tuodaan iso määrä kontissa Suomeen. Geneeriset viriosat kestävät hyvinkin vertailua Suomi vs. Usa, mutta noi perus kippojen varaosa hinnat antaa aiheen äänestää jaloillaan...
     
  18. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Joo tuntuu että noi viriosat on kyllä ihan sama ostaa suomesta,pienet on hintaerot kun kattoo vaikka summitin hintoja ja laskee kulut päälle. Noita perusosia puolestaan saa paljonkin halvemmalla jo siitäkin syystä että jenkeissä on paljon eri valmistajan kamoja myynnissä eikä aina vaan sitä yhtä kalleinta merkkiä.
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    sen ymmärtäisi noista suomalaisten puljujen hinnoista jos olisikin niitä kalliimpia merkkejä.
     
  20. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Meinasin esim.noissa subben navoissa,eri valmistajia on paljon ja hintahaitaria pyöreesti 50-200e,siis jenkeissä. Duran navat ostin jotka oli 65e kpl,täällähän ainakin noissa yleisimmissä puljuissa hinta on se n.300e ja ne kait on moogin napoja? Näissäkin muuten itse laakeri oli timkenin joten ei kai sillä paljon väliä ole kuka ne "kuolleet osat" siihen laakerin ympärille on väsänny...
     

Kerro tästä muillekin!