Mistä pieni ja tehokas kompura?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Jza, 4.12.2015.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Vähän aikaa tässä foorumia selailleena, en löytänyt oikein mitään järkevää, niin laitetaan uutta ketjua.

    Pitäisi siis hommata kompura, mutta ei ole nyt omaa kokemusta aiheesta. Kiinanvehkeitä on kyllä joka lähtöön ja joka kokoista... Kait nekin toimii, mutta mitä kehtaisitte suositella? Käyttö ei ole ammattikäyttöä, vaan aika satunnaista mutta sitten kun sitä tarvitaan, niin vehje kyllä pärisee riittävästi.

    Pitäisi mahtua tarvittaessa henkilöauton(farkku) perään niin että sinne mahtuu kaveriksi muutakin kuin nuppineula. Ja tarttis toimia valovirralla, sekä tietysti saisi olla tuottoakin mahdollisimman paljon. Mahdoton yhtälö? :lol: Yhden halvan kiinanlaitteen räjäytin (veivi poikki) runkonaulaimella, että jotain vähän kestävämpää saisi olla. Omaakin saa toki tarjota jos on hyvää ja järkihintaista kaupan!
     
  2. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Kato tuolta Velsar/AVS Groupin sivuilta löytyy varmasti semmonen kompura joka ei het hajoo.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Okei. Näyttävät kyllä päteville laitteille. Kukahan niitä myy, että saisi jotain hintojakin esiin?
     
  4. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Ne voi myydä jopa suoraan , itte ooon saanu hiekkapullaus kovavametallisuuttimet ostettua suoraan toki jälkivaatiuksella.
     
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Taitaapa nuo Velsarin myymät Finit olla italialaisia, niinkun melkeinpä kaikki muutkin pikkukompurat... Atlas Copcollakin on Automan-sarja, ainakin Etra myy.
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    Atlaksen ruuvipumpuista on kyllä hyviä kokemuksia aiemmin, mutta miten vaikeaa noillakin voi olla laittaa hintoja näkyviin. En edes Etran sivuilta löytänyt muuta kuin speksit laitteisiin... Kuten tähän: http://tuotteet.etra.fi/fi/g23575633/cp ... ompressori

    Ostoskoriin voi kyllä lisää, mutta hintaa ei näy missään :lol: Tai sitten mä en vaan osaa. Tarttee varmaan hakea jostain lähimarketista joku "italialainen".
     
  7. valpas

    valpas Gearhead

    Tuollakin pärjää alkuun. :D
    [​IMG]

    Ihan oikeesti hyvä kone. Putkisto toimii säiliönä. Kahvipausseja tulee vaan aika tiuhaan. Säilyttää irrallaan ollessaan paineensa kuukausia.
    Kun pihalla tarkistelen rengaspaineita, otan vain tuon, ja painemittari siihen suoraan. Riittää melkein yhden renkaan täyttöönkin. Naulapyssyihin riittää komeesti. Neljä vuotta sitten ostin Minimanista Mönkkärivinssin kanssa alle satasella (viimeiset koneet, jääneet vahingossa hyllyn alle piiloon.) 1,1kW:n halppis agregaatti (Yankey Savenmaalta) saa paineet kuuteen kiloon, sitten agragaatti hyytyy, mutta jos koko ajan käyttää paineilmaa, niin pelaa hienosti. Sillai mä hallini naulasin, kun muuta sähköä ei ollut....
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Toi on muuten etralla ihme, et vaikka koriin lisäät niin hintoja ei silti tule näkyviin

    En muista mikä liike oli niin sillä oli noin hinnat ja heittoa saattoi olla 30% suuntaan tai toiseen, mutta oli hinnat, et näkee suoraan alkaakko soittamaan ja kysymään nyt hintaa
    En muista mitä kattelin, mutta tuotteen hinta oli jo lähdössä sen verran ettei budjetti riittänyt


    Niin ja ite ainakin välttelen pärstäkertoimella hinnoittelevat liikkeet
     

Kerro tästä muillekin!