Mistä saisi rosterikapseleita...?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja O.J., 25.9.2007.

  1. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Elikkäs noita raskaasta liikenteestä tuttuja kiiltävänrosterisia koristekapseleita, joissa taka(pari)pyörällä on tasainen ja etupyörällä hieman kohotettu vanteen levyinen kuppi... Yleisimmin ovat 17" ja 22,5", mut esim. ProStyle varustaa Sprintereitä noilla 15" ja 16".

    Mikäs on ongelma? Se et on köyhä ja kipee? Ei. Vaan ei perse kestä maksaa 320€ peltisistä pölykapseleista..... :rotfl: Onko kukaan törmännyt noihin 15-tuumaisina halvemmalla missään...? Tai oisko jopa jonkun nurkkiin jäänyt pyörimään?
     

Kerro tästä muillekin!