Mistä uretaanipuslat -63 Valtsun alatukivarsiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja timppa, 22.7.2006.

  1. timppa

    timppa Gearhead

    Eli kirjat ei tunne ko. puslaa. Meneekö mittailuksi ja tee-se-itse hommaksi vai minkä sinne saa sopimaan? Kumista ei tohtisi laittaa kun muut on uretaania.
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Energyn A- ja B-koppasten tukivarsien puslapaketeista on jostain syystä poistettu alatukivarsien puslat (Huomautus nr 7). Kuitenkin E-koppasiin tarkoitettu satsi (5.3112G) sisältää myös alatukivarsien puslat. Hassua on, että vakiopuslat on samalla numerolla kaikkiin malleihin. Kerran tilaamastani A-korin Hyper Flex paketista puuttui tukivarsien puslat kokonaan. Jenkkimyyjä lähetti täydennykseksi just 5.3112G paketin. Ja tosiaan muistelisin 5.3112G satsia tarjotun myös A- ja B -korisiin vielä joskus 2003, joku jolla on vanha Energyn luettelo, voisi tarkastaa tuon. Kysyin Energyltä tuosta ja he vaan vastasivat tekevänsä tuotteita alkuperäismittojen mukaan.

    No niin, löytyipä 5.3112G paketin mukana tulleet asennusohjeet jossa lukee: SET #5-3112 & 5-3121 A, B and E-Body lower control arm bushing installation istruction eli tuonkin mukaan muisteluni alapuslien tarjonnasta A-koppasiin olisi oikeat. Ylätukivarsien puslille on sitten oma erillinen yleisasennusohjelappunen.

    Jos hankit Hyper Flex satsin (5.18104) - jossa siis ei ole nykyään alatukivarsien puslia enään - niin joudut lisäksi hankkimaan '63-'65 malleihin sopivat alatukivarsien pitkittäistukien (strud rods) puslat (5.7105), koska HF sarjassa mukana olevat sopii vain '66-'76 malleihin.
     

Kerro tästä muillekin!