Mistä uusi 2bbl kaasari ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja robin, 20.10.2006.

  1. robin

    robin Gearhead

    Otetaan vinkkejä vastaan hyvistä kaasarikaupoista. Pitäisi löytää HYVÄ 2 reikäinen '65 Dogden orggis 273 koneen kaveriksi, nyt on mennyt hermo totaalisesti vanhojen paskojen kanssa leikkiessä.

    Summitilla näyttäisi olevan tarjontaa ja kohtuu hintaankin, löytyykö muita varteenotettavia osatoimittajia ?
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Onks Summitillakin kaks kurkkusen 273:n kaasareita tarjolla? Kysäses vaikka US partsista tai Part Cornerista peruskorjattua orkkiskaasaria moiseen? Sieltä oon ite joskus tollasen Carter BBD:n hommannut.
     
  3. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    2bbl

    Itsellänikin tarve 2bbl carteriin. Laittakaahan topiciin tietoa jos löytyy peruskorjattua kaasutinta... :odroll:
     
  4. robin

    robin Gearhead

  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo, eli holleyn peruskorjaama kaasari. Oon tollasia suomestakin ostanut part cornerista.
     
  6. robin

    robin Gearhead

    Partcornerista tarjosivat uutta 500cfm Holleytä hetki sitten. Onko kokemuksia näistä peruskorjatuista kaasareista, kannattaisiko ottaa ennemmin täysin uusi vaiko tuollainen peruskorjattu ?

    Hintaeroa on kuitenkin aika reilusti, tosin muutaman satasen hintaerolla ei ole mitään väliä jos vain laite pelaa kaasarin vaihdon jälkeen kunnolla.
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei taida pulttijaoltaan istua imusarjaan suoraan toi holley 500. Jos motti on vakio, niin hommaisin kyllä tollasen peruskorjatun kaasarin, jossa on toimivat ryyppysysteemit jne.
     
  8. robin

    robin Gearhead

    Eipä ollut tarjontaa US Partsillakaan mutta heiltä löytyi hyllyssä napottavaan vanhaan hollikkaan pari varaosaa joilla saan nyt tuonkin vanhan kaasarin vielä testattua. Jos ei tuosta tule kalua niin pitää ottaa Summittiin yhteyttä.
     

Kerro tästä muillekin!