Mistä vanhoja sylinterinputkia ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Jukka K, 28.7.2004.

  1. Jukka K

    Jukka K 1st gear

    Etsin sylinteriputkia aihioksi vanhaan brittiautoon. Sopiva putken ulkohalkaisija on noin 85 mm, pituus noin 140 mm ja sisäreikä noin 80 mm. Mitat ovat siksi noin mittoja, että koneistamo työstää putket tarpeen mukaan lohkooni (mäntä 81.63 mm). Mahdollisia sopivia kandidaatteja ovat Perkins 4.107/4.108 putket (mitä eroa niissä on), Renault R18 putket (moottorityyppi 841, 1647cc). Myös yksi bensa-Pösön putki voisi käydä, malli lienee 403.

    Mistä noita putkia voisi siis etsiä, saa olla käytettyjäkin ? Saa myös tarjota, jos jollain lojuu sellaisia nurkissa. Tarve on 4 kpl.
     
  2. villek

    villek 1st gear

    Virtasen moottori salossa on joskus tehnyt vanhempiin euro autoihin koneremontteja, kysy sieltä.
    Sitten tietty jostain vanhasta traktorista voisi saada sopivat sylinteriputken aihiot, niihin myy osia mm. Farmilaite tampereen suunnalla.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vieläkö tarviit sylinteriputkia??
    Mul olis yhdet halk.79mm Renault 841/843 1647cc putket jemmassa.

    -JII-
     
  4. Jukka K

    Jukka K 1st gear

    Sain yhdeltä tutulta harrastajalta putket, ne pitäisi sopia lohkooni. Yritän vihdoin ja viimein viedä lohkon ja putket koneistaamoon. Siellähän ammattilaiset päättävät, pystyykö näistä putkista tekemään. Jos homma ei onnistu, kyselen sitten uudelleen näitä Renaultin putkia.
     

Kerro tästä muillekin!