Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Niinhän se on,mutta kiinnostaa kuin kilo paskaa o_O.Ysärikalustoa en noteeraa ollenkaan.Autojen valmistus loppui 70-luvulla.
   
 2. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Aiemmin bongaamani Toyotan malli tarkentui, Corolla tietysti. 2000 -luvun puolivälin Charger, punainen Cherokee. Lisäksi Bullitt -vihreä Kupla :p
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Itepä otit ysärin puheeksi... Ja sun pointti on tullut selväksi jo, sen verran kauan oot hokenut tota samaa kun rikkinäinen äänilevy. Jengi ajaa harrasteautoillaan just sillon kun itse haluavat.
   
  Antabus tykkää tästä.
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mikkelissä (Urpola) bongattu Punainen/viininpunainen 2005-2010 R/T? Chargeri.
   
 5. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Varmaan sama joka ajeli Ristiinantiellä joskus puoli kuuden kieppeillä.
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Samoja aikoja.
   
 7. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Jep, mutta väitit että ysärillä liikkui enemmän vanhaa kalustoa tai harrastekalustoa, ja se ei vaan pidä paikkaansa. Sun aikakäsitys on vaan pysähtynyt:)
   
  impala67, isalmela ja Antabus tykkäävät tästä.
 8. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  ...ja sen ikäisellä harrasteautolla kun sattuu olemaan.
   
  Antabus tykkää tästä.
 9. budweiser

  budweiser Gearhead

  Ollaanpas täällä nyt herkkinä, voiko sitten sanoa että ysärillä liikkui enemmän harrastejenkeiksi yleisesti käsitettäviä autoja myös jokapäiväisessä ajossa..? Eli niitä 1900-1975 välin enemmän tai vähemmän kaunottaria. (Juu kyllä ne kasari/ysäri pelit on enimmäkseen tekniikan luovuttajia)
  Silloin mentiin ihan yleisesti sillä klassikko V8:lla töihin tai rällättiin pillurallia harva se ilta mutta nykyään eipä näy ei. Tätä tuskin pystyy kukaan kiistämään..?

  Ja tähän väliin vielä korostus Jenkeistä, eurot/ japsit ei kuulu tähän genreen.
  Näyttää ettei ainakaan Itäsuomessa enää nykyään edes arkisia rakkareita ole, ne on muuttuneet tavallisiksi pultsareiksi joilla ei oo autoa..
   
  Muokattu: 26.5.2021
  kuula ja faikku66 tykkäävät tästä.
 10. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Eilispänä 60-luvun musta pontiac puolen päivän jälestä Selänpäässä eli perseessä.
   
 11. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  No jos porukka ajelis näillä autoillaan niin voisin olla sanomatta yhtään mitään:).Sillähän tämäkin asia korjautuisi.Jengi ajelee tosiaankin harrasteautoillaan just silloin kun itse haluavat eli ilman järjestettyjä tapahtumia ei juuri ollenkaan.No pittää ite ajella muittenkin puolesta.
   
 12. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Samaa mieltä:D.
   
 13. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Kukas sitä on kieltäny.Ajakaa!
   
 14. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  No mistäs sinä sen tiedät:D.
   
 15. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Se on yleensä enemmän omasta iästä kiinni, mitä "yleisesti" mielletään harrastejenkiksi. Kyllä ysärillä vanhemman polven harrastajat on harrastetapahtuman portilla kyseenalaistaneet minun silloisen -76 vuosimallin v8 jenkin harrasteautostatuksen. Johtuen varmaan siitä että vastaavia oli vielä silloin osalla porukkaa käyttöautoina. Ihan sama kuin nykyinen 21 vuotta vanha käyttisjenkkini, mulle se on vaan käyttis, mutta olen huomannut että enenemässä määrin vastaavat on siirtyneet harrasteautoiksi nuoremmalla polvella.

  Pillurallin määrä saattaa olla kyllä vähentynyt, tosin sen verran vähän tulee itse ajeltua viikonloppuiltaisin kylillä, että en voi sitäkään varmaksi vannoa
   
 16. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Tää selitys menee kyllä heti TOP kYMPPIIN.Viitostiellä runsaasti liikennettä ,motarilla Kuopion kupeessa runsaasti liikennettä.Kaupungilla lähes kaikkien isojen kauppojen parkkikset pullollaan autoja.Muttei yhtäkään vanhempaa rakkinetta.Eli onko näin,että kaikilla harrrasteautoilijoilla on lähes aina muuta tekemistä kuin ajella niillä härveleillään.Luulis,että asioilla joutuu ainakin osa käymään:D.
   
 17. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Työpaikan pihalla tänään siistikuntoinen Cedric.
   
  12345678910 tykkää tästä.
 18. Lassi

  Lassi Gearhead

  No näätkö sinä niistä vastaan tulevista autoista, että tuonkin omistajalla olis myös toimiva jenkki? Ehkäpä niitä ei vaan ole just sillon liikkeellä kun sinä olet..
  Varmaan liikutaan eri aikoja kylillä mutta mie vieläkin nään melkeen päivittäin tuossa motarillakin vanhempia autoja. Yleensä enempi kun sen yhden auton päivässä. Ymmärrän että 90luvulla niitä olisi kymmeniä.
   
  Herje tykkää tästä.
 19. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Itse voisin sanoa että Kuopiossa on viime vuosina ollut monipuolisempaa kalustoa liikenteessä, kuin 90-luvulla etenkin ns. virka-aikaan. Iisalmi oli ainakin 90-luvulla paljon vilkkaampi kuin kuopio tai ainakin siltä tuntui kun ko. kaapunnissa pyörähti. Johtuuko siitä että pienempänä kaupunkina kalusto kaupungilla liikenteessä ollessa takertuu helpommin verkkokalvoille, kun niitä ns. pääkatuja on vähän vähemmän.
  Kuopiostakin on hävinnyt pois monta mielenkiintoista kulkinetta, tai lojuneeko sitten talleissa. esim 1966 charger joka tuossa muutama viikko sitten oli myynnissä Varkaudessa. Aito K-rekkarilla oleva ns. kuopio auto...
  punavalkea 55 ford joka oli 90-luvun lopussa aika aktiivisesti liikenteessä, nyttemmin ilmeisesti jossainpäin suomea. tummansininen 35 Ford, missä lie. hopean värinen C2 corvette avo, aina Rockcirkuksen edessä oli parkissa... Manovar-vani... jne.
   
 20. 383

  383 Gearhead

  57 chevy 2 ovinen tolppa 67 camaro
   

Kerro tästä muillekin!