Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. karra

  karra Double Gearhead

  Ruotsissa pari A-traktoria, Uppsalan ja Salan välillä eli maaseudun valinta mopoauton sijaan. Subaru pikuppi ja uudehko kartanovulva.
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. AVRO

  AVRO Gearhead

  Tommonen vanhempi Volvon nokkamallinen sora-auto liikkui tässä Mäntsälä-Haarajoki-Ohkola seudulla vielä hiljattain. Tais olla kuitenkin jo -90 luvun puoleisia malleja mutta yhtäkaikki sitkeä vanha laite tommosessa hommassa. Nyt en oo nähny, mikä ei toki kerro että auto olisi jo eläkkeellä vaan ehkä se painaa hommia edelleen.
   
 3. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Tämäkin Volvo "työelämässä" vielä.Löytyy samasta firmasta Scania -80, olikohan 110 Super,jota näkee myös silloin tällöin liikenteessä.
   
  AVRO tykkää tästä.
 4. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Loken pihalla tänään kasari cädi ja pitkin viikkoa tuoreempi fordin f sarjalainen
   
 5. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Lapinlahdella näyttää myös pyörivän N sarjan Volvo soravarustuksella. Se taitaa olla myös ihan aktiivipalveluksessa. Vähempi näkee enää kaksi akselista kasettikärryä liikenteessä.
   
 6. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Rättäri Lappeenranta 13.10.2021

  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Alfa Romeo Vuoksenniska 13.10.2021

  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  VW Lappeenranta 14.10.2021

  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. karra

  karra Double Gearhead

  Tää pökötti oli työkaverinin mummon Kerimäellä, sedan-sedän sedan jäi pois ajosta kun mummo ei pystynyt ajaa enää (jostain syystä). Oisko joskus 2014 kun hain samalta suunnalta 380SL mersun kävin tuota kattoos ja yks kaverini kävi sen sitte ostaas. Ei saanu vaan laitettua ajoon, leimakin kylmeni ja pösö makasi vuosia joutsenossa, sitten sen joku sieltä haki... oisko kuvattu jossain lentokentäntiellä päin nyt?
   
 10. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Mikkelissä oli tänään siisti metallinruskea W123 parkissa, muistaakseni KA-1 rekkarilla.
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Näin tämän saman tässä Suonenjoella reilu viikko sitten.
   
 12. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  600 km reissu.
  Caprice STW neito ratissa Vaasassa ja muutama pickup. Ei oikee mitn muuta, pihoissa näkyi kyllä jtn mielenkiintoista nähtävää.
   
  isalmela tykkää tästä.
 13. AVRO

  AVRO Gearhead

  Mattapunainen paksukuono tänään klo 16 korvilla Keravan Keinukallion kohdilla 140-tiellä!! Oli muuten pyyhepaperille tarvetta kun kuolasin... saattoi vähän lirahtaa housuunkin. Nää on niin kauniita.
  Olisko ovessa ollut "Autoset"-logo?
   
  isalmela tykkää tästä.
 14. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Varkaudesta Big Wheels Cityä kohti ajeltiin kunnon lumisateessa. Vastaan tuli kustomoitu full-size jenkki, merkkiä en tunnistanut. Siinä se olisi kunnon talviauton mallia!
   
  Kustom STW, esmi ja faikku66 tykkäävät tästä.
 15. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Jatkohyttinen possunokka Transit työpaikan pihassa.Ja töistä lähtiessä tuli vielä vaaleanvihertävä Taunus Transit vastaan.
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. hzemax

  hzemax Gearhead

  Joka vitun aamu 5,30 -6,00 vitun urpo, joka päivystää ohituskaistalla valkoisella volvolla ajaen ehkä2- 3 kmh kovempaa, ko MUUT TIEN KÄYTTÄJÄT. Siis VT4 kyseessä.

  Joka vitun kerta, ko pitäs rekka ohittaa, ni eikö jumalauta ole valkonen volvo siinä rinnalla tonttia ostamassa. Joudun painamaan jarrua, sen takia , että joku mulkku rikkoo lakia.

  Onkohan niin , että jokaisen kansalaisen velvollisuus on ehkäistä rikos tapahtumasta?

  No onha se vittu niin.

  Mitäs jos miä runttaan sen ylinopeutta ajavan kylmästi ,, vilkku päälle ja .
  Ehkäsenkö rikosta ? Tod näk olen syytetty.
   
 17. hzemax

  hzemax Gearhead

  Unohin sanoo, et miulla on GPS mittari . Miä tiijäm mitä miä meen.
   
 18. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Näitä ohituskaistan idiootteja on tuolla jokapäivä, luulevat että se ohituskaista on jatkuvaa ajamista varten...lähtevät jostain Heinolasta liikenteeseen ajavat Helsinkiin asti samaa ohituskaistaa pitkin ja illalla samaa latua takasin :odrealmad:
  Parhaimmillaan ajavat kilometrejä siellä ohituskaistalla, vaikka varsinaisella ajokaistalla ei ole ketään ! :odeek:
   
 19. duel

  duel 2nd gear

  Mikähän tässä on nyt se ongelma? Jos sulla ei ole mitään rajoittimia niin ei luulisi olevan hankalaa seassa mennä? Terv. en ole se Volvo kuski, meillä on musta Volvo.
   
 20. duel

  duel 2nd gear

  Ja vielä nelikaistainen moottoritie? Enempi haittaa ne saatanan kaksikaistaisella järkyttäviä matkoja seittemääkymppiä junnaavat ääliöt jotka jatkavat samaa kyytiä tullessaan taajamaan.
   
  Ftw- tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!